Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kopūstinė šarlotė: jūsų juosmuo jums padėkos!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sudedamosios dalys:

Kefyras 1% – 450 ml
Kopūstai – 400 g
Morkos – 1 vnt
Pilno grūdo miltai – 320 g
Soda – 1 arb. šaukštelis
Alyvuogių aliejus – 1 valg. šaukštas
Prieskoniai – pagal skonį
Žalumynai – pagal skonį
Druska – pagal skonį

Paruošimas:

Morkas nulupkite ir sutarkuokite. Tada pakepinkite su prieskoniais.
Smulkiai supjaustykite kopūstą. Suberkite į morkas, pasūdykite pagal skonį ir troškinkite, kol iškeps. Sodą užgesinkite kefyru ir palikite 10 minučių.
Miltus sumaišykite su kefyru, įberkite druskos ir alyvuogių aliejaus, viską išmaišykite mikseriu. Pusę tešlos paskleiskite kepimo skardos dugne, sudėkite įdarą ir užpilkite kitą pusę tešlos. Kepkite 40 minučių 160 laipsnių temperatūroje. Į įdarą galite įdėti žalumynų arba prieš patiekdami pabarstyti jais šarlotę.

Skanaus!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 1 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.