Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kokią gudrybę naudoja restoranų virėjai, kad grūdai sriubose neišvirtų į košę, o sultinys išliktų skaidrus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Restoranų virėjai naudoja keletą gudrybių, kad kruopos sriuboje neišvirtų ir sultinys išliktų skaidrus. Šias gudrybes galima naudoti ir namuose.

Restoranuose pirmasis visada atrodo gražiai: sultinys skaidrus, kruopos prie kruopų. Ir visa tai todėl, kad patiekalo sudedamosios dalys verdamos atskirai. Tik prieš patiekiant sujungiami į patiekalą.

Pabandykime išvirti paprastą ryžių sriubą su vištiena. Ji bus graži, skaidri ir soti.

Pradėkime virti:

Kad gautume stiprų sultinį, mėsą reikia virti kelias valandas ant silpnos ugnies. Į mėsą reikia įdėti žolelių. Baigiant virti, būtinai perkoškite.

Kol sultinys verda, reikia išsaugoti daržoves. Jos dedamos pabaigoje. Jas reikia pavirti 5 minutes, kad sultinys įgautų kvapą, skonį ir spalvą. Per tą laiką reikia paruošti žalumynus.

Paskutinis dalykas, kurį reikia įdėti, yra virti ryžiai, kurių reikia įdėti lygiai tiek, kiek reikia sultinio kiekiui. Kruopščiai išmaišykite ir palaukite, kol užvirs. Kai tik pradės kilti burbuliukai – nukelkite nuo ugnies. Į puodą supilkite žoleles ir česnakus ir palikite 15 minučių pastovėti. Patiekalas paruoštas. Jis bus gražus, sotus, kvapnus.

Rekomenduojame:  Vasarą tai darau kiekvieną dieną. Cukinijų suktinukai su varške: valgykite naktį ir nesijaudinkite dėl to

Panašiai ruošiamos sriubos su kitais įdarais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *