Sekite mus Facebook'e!
Ne visos šeimininkės, virdamos senas bulves, deda cukraus. Daugeliui kils klausimas: „Kodėl?”. Taigi, sužinokite šią paslaptį
. Jei į puodą su senomis bulvėmis įbersite cukraus, galite gerokai padidinti jų skonines savybes. Kai tik vanduo užverda, reikia įberti cukraus. Vienam puodui prireiks vieno ar dviejų arbatinių šaukštelių
. Kartu su cukrumi verta įpilti ir šaukštelį citrinos sulčių.
Be to, kad bulvėse išliktų visos naudingosios medžiagos, turėtumėte jas sudėti į karštą vandenį.
Šie patarimai padės jums labai skaniai išvirti bulves
.
Išbandykite ir būsite nustebinti rezultato!

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.


