Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Keptuvėje kepamos kvapnios obuolių bandelės. Mano vyras jų suvalgo 10 ir nepriauga svorio.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Anksčiau obuolių bandelės buvo gaminamos iš mielinės tešlos.

Europoje į obuolių bandeles buvo dedama cinamono, kad jos įgautų ypatingą skonį.

Kai kuriuose

receptuose obuoliai

buvo iš anksto troškinami

su

cukrumi ir sviestu.

Kai kuriuose receptuose obuoliai buvo iš anksto troškinami su cukrumi ir sviestu

. Keksiukų tešla buvo gaminama garuose, o tai užimdavo nemažai laiko. Pirmiausia skysta tešla buvo išminkoma, dedama į šiltą vietą ir laukiama, kol jos tūris padidės 2-3 kartus. Tada tešla buvo išminkoma ir paliekama dar kuriam laikui

. Paruoštos bandelės buvo aptepamos kiaušiniu ir kepamos orkaitėje arba krosnyje.

Paruoškime šiuolaikiškas gardžias ir kvapnias obuolių bandeles

.

Ingredientai: 1:

  • Kefyras – 150 ml;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Cukrus – 3 šaukštai;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Miltai – 330 g;
  • raugas – 1 šaukštelis;
  • Obuolys – 2 vnt.

Obuolių bandelių paruošimas:

Į dubenį su kiaušiniais supilkite druską ir cukrų, maišykite, kol smėlio grūdeliai ištirps. Į kiaušinių masę supilkite kefyrą, išmaišykite ir palaipsniui supilkite miltus bei kepimo miltelius

Rekomenduojame:  Braškes galima auginti namuose. Bus ne tik ankstyvi sodinukai sodui, bet ir derlius tiesiai bute

. Rankomis

išminkykite

tešlą, kad gautųsi minkštas, švelnus, nelipnus rutuliukas. Palikite tešlą po celofanu 15 minučių.

Tuo metu nuluptus obuolius supjaustykite nedideliais gabalėliais. Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite į didelį stačiakampį

. Ant tešlos supilkite obuolių gabalėlius, suvyniokite ir užspauskite kraštus.

Ароматные яблочные булочки на сковороде. Муж съедает по 10 штук и не поправляется

Supjaustykite vyniotinį nedidelėmis dalimis, padėkite vertikaliai ir šiek tiek paminkykite.

Ароматные яблочные булочки на сковороде. Муж съедает по 10 штук и не поправляется

Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite bandeles iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Ароматные яблочные булочки на сковороде. Муж съедает по 10 штук и не поправляется

Iškepusias bandeles galite apibarstyti cukraus pudra.

Ароматные яблочные булочки на сковороде. Муж съедает по 10 штук и не поправляется

Gausite saldžias minkštas bandeles su obuoliais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *