Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kepenų kotletai su neįprastu priedu

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kepenys yra šalutinis produktas, kurio turėtų būti kiekvieno žmogaus racione. Pabandykite iš jų pagaminti kotletus, tik ne klasikinius, o su bulvėmis. Dėl daržovių jie bus minkštesni ir sultingesni. Jūsų šeimai jie tikrai patiks. Be to, jie gali būti užkandis ir savarankiškas patiekalas.

Jums reikės: 1:

  • Reikės: 250 g kepenėlių;
  • 1 svogūno;
  • 1 morkos;
  • 2 česnako skiltelių;
  • 1 bulvės;
  • 2 šaukštai majonezo arba grietinės;
  • 1 kiaušinis;
  • 2-3 šaukštai miltų.

Kepenis kruopščiai nuplaukite, pašalinkite venas, smulkiai supjaustykite arba susukite mėsmale. Svogūną smulkiai supjaustykite, o likusias daržoves sutarkuokite stambia tarka.

Paimkite didelį dubenį, sudėkite į jį visus produktus. Supilkite majonezą, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų. Česnaką sutrinkite česnakų spaustuku ir taip pat suberkite į dubenį. Supilkite miltus, išmaišykite ir pusvalandžiui paslėpkite šaldytuve.

Gerai įkaitinkite keptuvę su liesu aliejumi. Šaukštu semkite gautą masę ir kepkite kaip paplotėlius, kol paruduos.

Be bulvių, galite įdėti cukinijų, moliūgų, kad būtų dar minkštesnės.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *