Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kebabų salotos, kurias visada gaminu: 2 skanūs ir greiti receptai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kebabo derinimas su salotomis turi keletą privalumų.

Pirma, skonių ir tekstūrų pusiausvyra. Kebabas paprastai yra sodraus skonio ir riebus, o salotos – gaivios, lengvos ir traškios. Tai padeda subalansuoti pagrindinio patiekalo skonį ir padaryti valgį harmoningesnį

.Antra, salotose yra skaidulų, kurios palengvina virškinimą ir gali padėti lengviau suvirškinti tokį sunkų patiekalą kaip kebabas

.Taip pat svarbus estetinis vaizdas. Salotos paprastai būna ryškios ir patrauklios išvaizdos, todėl kebabai tampa vizualiai patrauklesni.

Paruoškime keletą salotų kebabams

.

Ingredientai: 1:

  • Pomidorai – 500 g;
  • Raudonasis svogūnas – 1 vnt;
  • krapai – 10 g;
  • kalendros – 10 g;
  • petražolės – 10 g;
  • Bazilikas – 10 g;
  • česnakas – 2 skiltelės;
  • Augalinis aliejus – 5 šaukštai;
  • actas – 2 valg. šaukštai;
  • Medus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Saldžioji malta paprika – ½ šaukštelio;
  • aštrios maltos paprikos – žiupsnelis;
  • druskos – žiupsnelis.

Pomidorų salotų paruošimas:

Pomidorus supjaustykite nedideliais gabalėliais, svogūnus – pusžiedžiais.

Atskirame dubenyje sumaišykite augalinį aliejų

ir

actą, įdėkite medaus, saldžiosios maltos paprikos ir aštriųjų pipirų

Rekomenduojame:  Minkštų kulipkų paslaptys. Minkštų, saldžių ir drėgnų kuličų gamyba Velykoms: neįtikėtinai aromatingi ir labai skanūs.

,

druskos.

Sudedamąsias dalis

sumaišykite

ir šiuo padažu apliekite

salotas.

Salotas galite palikti marinuotis valandą, tada jų skonis taps intensyvesnis. Be to, vietoj paprastų pomidorų salotoms dažnai naudokite vyšninius pomidorus.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudedamosios dalys: kopūstai – 500 g;
  • Morkos – 150 g;
  • česnakas – 2 skiltelės;
  • ridikėliai – 50 g;
  • svogūnai – 150 g;
  • Saldžioji paprika – pusė;
  • aitrioji paprika – 1 vnt;
  • krapai – 10 g;
  • petražolės – 10 g;
  • Garstyčios nekarčios – 2 šaukšteliai;
  • augalinis aliejus – 5 šaukštai;
  • citrinos sultys – 2 valg;
  • juodųjų pipirų – ½ šaukštelio;
  • Saldžioji malta paprika – ½ šaukštelio;
  • cukraus – 2 valg. š;
  • Druska – 1 šaukštelis.

Салаты к шашлыку, которые я всегда готовлю: 2 вкусных и быстрых рецепта

Kopūstų salotų paruošimas:

Sudėkite kopūstus, morkas sutarkuokite stambia tarka, sumaišykite salotinėje. Kopūstus ir morkas kartu pasūdykite

. Padažui garstyčias sumaišykite su augaliniu aliejumi ir citrinos sultimis. Sudėkite smulkintus krapus ir petražoles, juoduosius pipirus, saldžiąją papriką, cukrų ir išmaišykite

. Ridikėlius ir svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, saldžiąsias ir aitriąsias paprikas susmulkinkite

.

Sudėkite daržoves į padažą, išmaišykite

Rekomenduojame:  Mėlynių auginimas namuose be didelių problemų

. Iš kopūstų ir morkų išspauskite skysčio perteklių ir sudėkite į padažą. Visus ingredientus salotinėje sumaišykite rankomis.

Салаты к шашлыку, которые я всегда готовлю: 2 вкусных и быстрых рецепта

Gaunasi puikios sultingos kopūstų salotos.

Šios salotos bus geras priedas prie bet kokio kebabo.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *