Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kas pirmiausia dedama į barščius: kopūstai ar mišrainė? Kas antra šeimininkė nežino atsakymo

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Yra daugybė barščių receptų. Kiekviena šeimininkė jį ruošia savitai, net jei ir atlieka veiksmus pagal vieną receptą. Juk skonis labai priklauso nuo ingredientų dėjimo į puodą sekos. Tik nedaugelis žino, kas dedama pirmiau – kopūstai ar kepsnys.

Patirties turintys virėjai sako, kad daržovės į sultinį turėtų patekti jau išvirus. Mėsos virimo trukmė lemia sultinio prisotinimą. Idealiu atveju jam reikia 1,5-2 valandų.

Gamindami barščius su pupelėmis, meskite jas į puodą tuo pačiu metu kaip ir mėsą. Kai sultinys bus paruoštas, įmeskite visas daržoves tokia tvarka: bulves (priklausomai nuo veislės verdamos nuo 15 iki 25 minučių), tada kopūstus (priklausomai nuo šviežumo – 5-15 minučių). Morkų ir svogūnų kepsnys įmetamas prieš pat išjungimą.

Norėdami gražios sodrios spalvos, panaudokite keletą gudrybių. Prieš pradėdami kepti burokėlius apšlakstykite juos vyno actu arba citrinos sultimis. Taip pat galite pabarstyti cukrumi, tada daržovės skonis ir aromatas atsiskleis geriau.

Kad patiekalo skonis būtų intensyvesnis, virkite jį ant vištienos sultinio, įdėję sviesto. Tai daroma taip: bulvės supjaustomos kubeliais ir kepamos svieste, kol įgauna šviesią plutelę. Tai suteiks patiekalui išraiškingesnį skonį.

Rekomenduojame:  Senatoriškas tortas su beza ir smėlio pyragais. Skanus desertas be grietinėlės

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *