Sekite mus Facebook'e!
Siūlome pasigaminti neįtikėtinai skanią mėsą. Svogūnai, grybai, pomidorai – komponentai, kurie suteikia jai sultingumo ir skonio.

Gamindami imkitės tokių produktų:
- 1 kg kiaulienos;
- 2 svogūnų;
- 4-5 valg. š. augalinio aliejaus;
- 3 šaukšteliai garstyčių;
- 200 ml tamsaus alaus;
- druskos, pipirų, paprikos.
Žingsnis po žingsnio:

- Mėsą supjaustykite gabaliukais. Kiekvieną gabalėlį aptepkite prieskoniais, aliejumi, garstyčiomis. Palikite marinuotis. Tam reikia mažiausiai valandos, geriausia – per naktį.
- Sudėkite gabalėlius į formą. Tarp jų reikia sudėti svogūnus. Viską užpilkite alumi. Uždenkite folija ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 80 minučių.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
