Sekite mus Facebook'e!
Jūsų šeima visada prašys dar šio patiekalo. Pagaminkite jį kuo greičiau. Paimkite:

- Reikės: 300 g grybų;
- 500 g vištienos filė;
- 100 g mocarelos;
- 50 g sviesto;
- druska, pipirai.
Padažui reikės:
- Reikės: 200 g grietinėlės;
- 100 g vandens;
- 3 skiltelių česnako;
- 20 g parmezano;
- druskos, pipirų.
Gaminimo procesas:
Grybus supjaustykite gabalėliais. Įkaitinkite keptuvę su sviestu. Ant jo pabarstykite grybus. Įdėkite nedidelį gabalėlį sviesto. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite grybus, kol iškeps.

Vištienos krūtinėlę supjaustykite horizontaliai kaip kotletus ir apkepkite gabalėlius. Ant jų sudėkite grybus, mocarelos griežinėlius ir suvyniokite. Suveržkite dantų krapštuku, kad nesuplyštų.

Įkaitinkite keptuvę su sviestu. Kepkite suktinukus, kol paruduos. Perkelkite į lėkštę ir išimkite dantų krapštuką.

Toje pačioje keptuvėje paruoškite padažą. Į likusį sviestą supilkite grietinėlę ir vandenį. Sudėkite išspaustą česnaką ir tarkuotą parmezaną.

Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite suktinukus į padažą ir kelias minutes patroškinkite.

Papuoškite žolelėmis ir mėgaukitės neįtikėtinu patiekalo skoniu.


Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
