Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip visą vasarą gaminu skanią cukiniją su traškia plutele. Tikras vasaros patiekalas: lengvas ir skanus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Cukinijos puikiai tinka įvairiems patiekalams gaminti. Ypač laukiamos orkaitėje keptos daržovės, nes patiekalas išsaugo naudingąsias savybes ir šviežumą, pasidaro su traškia plutele ir lengvomis, pikantiškomis natomis.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

  • cukinijos, 3 vnt;
  • česnakinės druskos, prieskoninių žolelių ir prieskonių pagal skonį;
  • augalinio aliejaus, 2 valg;
  • džiūvėsėlių ir sūrio, po 2 valgomuosius šaukštus;
  • žaliasis svogūnas, krapai.

Kepimo procesas

Rinkitės jaunas cukinijas, tokios skanesnės.

Supjaustykite batonėliais

.

Как я готовлю все лето вкусные кабачки с хрустящей корочкой. Настоящее летнее блюдо: лёгкое и вкусное

Kepimo formą išklokite pergamentu ir viena eile išdėliokite

cukinijas. Cukinijas pabarstykite druska, paprika, aromatinėmis žolelėmis, prieskoniais ir kt.

Как я готовлю все лето вкусные кабачки с хрустящей корочкой. Настоящее летнее блюдо: лёгкое и вкусное

Visus batonėlius ištepkite augaliniu aliejumi

. Pabarstymui sumaišykite džiūvėsėlius su smulkiai tarkuotu sūriu. Berkite bet kokį sūrį pagal savo skonį, galite naudoti parmezaną.

Gerai apibarstykite cukinijas

.

Как я готовлю все лето вкусные кабачки с хрустящей корочкой. Настоящее летнее блюдо: лёгкое и вкусное

Patarimas: pabarstykite pagal savo skonį, kuo daugiau, tuo skaniau gaunasi.

Kepkite apie 20 minučių 200 laipsnių C temperatūroje

. Patiekdami apibarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais ir žolelėmis, taip pat galite įdėti smulkiai pjaustyto česnako.

Как я готовлю все лето вкусные кабачки с хрустящей корочкой. Настоящее летнее блюдо: лёгкое и вкусное

Šį keptą patiekalą labai skanu patiekti su pikantiškais padažais, kurių pagrindą sudaro grietinė arba naminis majonezas.

Rekomenduojame:  Kai esi senas, kai esi senas, tu mokaisi! Tiesiog sutarkuokite lašinius ant tarkos ir jokios kitos mėsos nereikės

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *