Sekite mus Facebook'e!
Bulvių blynų kepimas yra gana paprastas, o patiekalas yra puikaus skonio. Viena problema yra ta, kad dažnai kepant tarkuotos bulvės pajuoduoja, todėl bulvių blynai nebūna tokie apetitiški, kaip norėtume. Ką tokiu atveju daryti – pakalbėkime dabar.
1. Jei ketinate virti bulves, šiam patiekalui rinkitės geltonas bulvių veisles.
2. Prieš pradėdami tarkuoti bulves, sutarkuokite svogūną. Tik tada galite pradėti tarkuoti bulves. Į svogūną įdėtą bulvių masę reikia nedelsiant išmaišyti – daržovė neleis bulvėms patamsėti.
3. Smulkintus svogūnus ir bulves reikia gerai išspausti, kad atsikratytumėte drėgmės pertekliaus. Dėl šios gudrybės jums reikės žymiai mažiau miltų.
4. Į koldūnų gaminimo masę taip pat rekomenduojama įpilti nedidelį kiekį grietinės, kuri neleis bulvėms patamsėti, o koldūnai taps minkštesni ir minkštesni.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
