Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip neleisti bulviniams blynams tapti juodiems

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bulvių blynų kepimas yra gana paprastas, o patiekalas yra puikaus skonio. Viena problema yra ta, kad dažnai kepant tarkuotos bulvės pajuoduoja, todėl bulvių blynai nebūna tokie apetitiški, kaip norėtume. Ką tokiu atveju daryti – pakalbėkime dabar.

1. Jei ketinate virti bulves, šiam patiekalui rinkitės geltonas bulvių veisles.

2. Prieš pradėdami tarkuoti bulves, sutarkuokite svogūną. Tik tada galite pradėti tarkuoti bulves. Į svogūną įdėtą bulvių masę reikia nedelsiant išmaišyti – daržovė neleis bulvėms patamsėti.

3. Smulkintus svogūnus ir bulves reikia gerai išspausti, kad atsikratytumėte drėgmės pertekliaus. Dėl šios gudrybės jums reikės žymiai mažiau miltų.

4. Į koldūnų gaminimo masę taip pat rekomenduojama įpilti nedidelį kiekį grietinės, kuri neleis bulvėms patamsėti, o koldūnai taps minkštesni ir minkštesni.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.