Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip neįprastai virti burokėlius be virimo. Labai skanus užkandis: dalijimasis

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Į savo mitybos racioną būtinai turėtumėte įtraukti burokėlių. Ypač žiemą, nes šaltuoju laikotarpiu burokėliai gali labai sustiprinti imunitetą

. Burokėliuose yra daug naudingų komponentų, taip pat vitaminų

.

Todėl sergant įvairiomis širdies, inkstų, skrandžio ligomis gydytojai skiria dietas su burokėliais.

Dabar daugelis žmonių vietoj burokėlių mieliau renkasi kitas daržoves

.

Ne visi žino įdomių burokėlių salotų. Kažkas tiesiog tingi virti burokėlius dėl vieno patiekalo. Parodysime, kaip galima nevirti burokėlių, o pasigaminti sveiką užkandį.

Burokėlių užkandžio ingredientai:

  • Burokėliai: burokėliai – kg;
  • druskos – šaukštelis;
  • obuolių sidro actas – valgomasis šaukštas;
  • maltos kalendros – šaukštelis;
  • saldžiosios paprikos – šaukštelis;
  • juodųjų pipirų – šaukštelis;
  • česnako – 3 skiltelės;
  • augalinis aliejus – 50 ml.

Burokėlių užkandžio paruošimas:

Burokėlius sutarkuokite stambia tarka, sumaišykite su druska ir obuolių actu. Atskirame dubenyje sumaišykite kalendrą su saldžiąja paprika ir juodaisiais pipirais

. Česnako skilteles išspauskite per presą ir pridėkite prie prieskonių. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir supilkite į jį česnaką bei prieskonius.

Rekomenduojame:  Kopūstų paplotėliai: patogus greitas užkandis

Как необычно приготовить свеклу без варки. Ну очень вкусная закуска: делюсь

Augalinį aliejų su prieskoniais ir česnakais supilkite į burokėlių mišinį ir išmaišykite. Palikite burokėlius marinuotis 12 valandų, mažiausiai 3 valandas.

Как необычно приготовить свеклу без варки. Ну очень вкусная закуска: делюсь

Šio burokėlio pliusas yra tas, kad jis paruošiamas labai taupiai. Patiekalo aštrumą galima padidinti į prieskonius pridėjus raudonųjų aštriųjų pipirų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *