Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip naudoti marinuotų agurkų sultis: 7 laiko patikrinti metodai!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dažniausiai agurkų sūrymas naudojamas sveikatai „atgauti“ po sočių vaišių. Jis taip pat valo organizmą sergant įvairiomis infekcinėmis ligomis ir atkuria vandens bei druskų pusiausvyrą. Šis skystis yra rassolniko (seljankos sriubos), soljankos (soljankos) ir kalės (kalios sriubos) pagrindas.

Tačiau mažai kas žino, kad marinuotas sūrymas gali būti naudojamas ir kitaip. Mes jums paruošėme įdomios informacijos, į kurią tikrai verta atkreipti dėmesį!

Kaip naudoti agurkų marinato sultis

Naudokite sūrymą kaip marinatą. Kiaulienos kepsniai ar kepsniai  bus tiesiog nuostabūs ir labai minkšti. Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Užpilkite sūrymu ir palikite 4 valandoms. Išimkite mėsą iš marinato, pabarstykite prieskoniais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Įdėkite į iki 200 °C (400 °F) įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol iškeps.

Gaminant šį garnyrą, virtoms bulvėms suteikite skonio į vandenį įpylę šiek tiek sūrymo. Sūrymą taip pat galite įpilti tiesiai į 
bulvių salotas, kad pagerintumėte skonį.

Į vakar likusius makaronus ir sūrį įpilkite šiek tiek sūrymo, 
kad atgautumėte skonį.

Rekomenduojame:  Vladas Rossas: 2026 – Metai, kai Jupiteris padovanos tik 3 išrinktiesiems neįtikėtiną sėkmę

Iškepkite paprastus ir 
skanius sausainius su marinuotu agurku. Sumaišykite 0,5 kg miltų su po 10 šaukštų granuliuoto cukraus, augalinio aliejaus ir marinuoto agurko. Iškočiokite tešlą. Stikline arba sausainių formele išpjaukite formeles ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Šį skystį naudokite kiaušiniams, svogūnams, česnakams ir kitiems marinuoti.

Pagerinkite kečupo ar barbekiu padažo skonį įpildami sūrymo pagal skonį.

Jei neplanuojate iš karto naudoti agurkų sūrymo , galite jį užšaldyti ledo formelėse ir panaudoti vėliau.

Pasidalinkite šiomis puikiomis idėjomis su draugais. Neleiskite jiems išmesti sūrymo – galbūt jiems jo kaip tik prireiks!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.