Sekite mus Facebook'e!
Dažniausiai agurkų sūrymas naudojamas sveikatai „atgauti“ po sočių vaišių. Jis taip pat valo organizmą sergant įvairiomis infekcinėmis ligomis ir atkuria vandens bei druskų pusiausvyrą. Šis skystis yra rassolniko (seljankos sriubos), soljankos (soljankos) ir kalės (kalios sriubos) pagrindas.
Tačiau mažai kas žino, kad marinuotas sūrymas gali būti naudojamas ir kitaip. Mes jums paruošėme įdomios informacijos, į kurią tikrai verta atkreipti dėmesį!
Kaip naudoti agurkų marinato sultis
Naudokite sūrymą kaip marinatą. Kiaulienos kepsniai ar kepsniai bus tiesiog nuostabūs ir labai minkšti. Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Užpilkite sūrymu ir palikite 4 valandoms. Išimkite mėsą iš marinato, pabarstykite prieskoniais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Įdėkite į iki 200 °C (400 °F) įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol iškeps.

Gaminant šį garnyrą, virtoms bulvėms suteikite skonio į vandenį įpylę šiek tiek sūrymo. Sūrymą taip pat galite įpilti tiesiai į
bulvių salotas, kad pagerintumėte skonį.

Į vakar likusius makaronus ir sūrį įpilkite šiek tiek sūrymo,
kad atgautumėte skonį.

Iškepkite paprastus ir
skanius sausainius su marinuotu agurku. Sumaišykite 0,5 kg miltų su po 10 šaukštų granuliuoto cukraus, augalinio aliejaus ir marinuoto agurko. Iškočiokite tešlą. Stikline arba sausainių formele išpjaukite formeles ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.


Šį skystį naudokite kiaušiniams, svogūnams, česnakams ir kitiems marinuoti.

Pagerinkite kečupo ar barbekiu padažo skonį įpildami sūrymo pagal skonį.

Jei neplanuojate iš karto naudoti agurkų sūrymo , galite jį užšaldyti ledo formelėse ir panaudoti vėliau.
Pasidalinkite šiomis puikiomis idėjomis su draugais. Neleiskite jiems išmesti sūrymo – galbūt jiems jo kaip tik prireiks!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.

