Sekite mus Facebook'e!
Jei paaiškėja, kad kotletų įdaras persūdytas, ir tai atradote tik tada, kai buvo iškeptas visas kalnas kotletų, situaciją dar galima ištaisyti.
Svarbiausia ne nusiminti, o pasitelkti profesionalius triukus, kurie pataisys stipriai sūdytą produktą.
Kaip žinote, visi daro klaidų, ir net patyręs virėjas gali neteisingai apskaičiuoti druskos kiekį.
Todėl nepamirškite efektyviausių sprendimų.

1 patarimas
Pirmiausia reikia nulupti ir supjaustyti bulves. Tada sudėkite jas į keptuvę, sudėkite pasūdytus kotletus, sviestą ir įpilkite šiek tiek vandens.
Prieskoniai ir žolelės turėtų būti dedamos pagal skonio pageidavimus. Mišinys uždengiamas dangčiu, po to troškinamas, kol bulvės išvirs.
Jis ne tik sugers druskos perteklių, bet ir dėl to gausite visavertį patiekalą.
2 patarimas
Paimkite grietinę, nuluptus pomidorus, prieskonius, 1 valg. š. miltų ir gerai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės. Tada sudėkite kotletus į keptuvę ir užpilkite šiuo padažu. Dėl akivaizdžių priežasčių druskos dėti nereikėtų.
Troškinkite patiekalą, kol išvirs.
3 patarimas
Galite supjaustyti kotletus, į juos įdėti žalių ryžių ir pomidorų pastos, užpilti vandeniu ir troškinti, kol ryžiai išvirs.
Rezultatas bus patiekalas, primenantis arba pilafą, arba tamsiai mėlynus makaronus.
4 patarimas
Kotletus galite nusiųsti į dvigubą katilą arba palaikyti porą minučių 20–30 minučių, tai taip pat pašalins druskos perteklių.
