Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip gauti traškius čeburekus: mano geriausios instrukcijos

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jie bus ne tik traškūs, bet ir kuo puresni, o skonis jus nepaprastai pradžiugins.

Taigi, pradėkime gaminti!

Pirmiausia reikia ištirpinti sviestą ir jį atvėsinti, tada įmušti kiaušinį ir išplakti, kaip ir klasikiniu būdu.

Atskirai persijokite miltus ir sumaišykite juos su druska. Į visa tai įpilama verdančio vandens, kad gautųsi vienalytė masė.

Maišymas atliekamas su kiaušinių ir sviesto pagrindu pagaminta mase, visa tai turi būti minkoma.

Toliau reikia imti tešlą, ją uždengti ir palikti 30–40 minučių. Malta mėsa gaminama iš kiaulienos, ji būtinai sumaišoma su svogūnais, druska ir pipirais. Kalbant apie prieskonius, jie dedami griežtai pagal skonį. Tą patį galima pasakyti ir apie žalumynus.

Tešla padalinama į gabalėlius, kurių kiekvienas iškočiojamas taip, kad susidarytų plokščias pyragas. Ant vienos pusės dedama malta mėsa, kuri uždengiama kita tešlos puse. Kraštai turi būti suspausti.

Tada saulėgrąžų aliejų reikia įkaitinti, jame kepami čeburekai ir dedami ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų visą aliejaus likučius. Paruošimas labai paprastas ir neužima daug laiko. Beje, įdarus galima rinktis įvairius.

Rekomenduojame:  Naujas greitas užkandis šventiniam stalui. Švelnūs krabų lazdelių suktinukai

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 1 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.