Sekite mus Facebook'e!
Tai puikus patiekalas: lengva, skanu, nebrangu. Su juo nėra jokio šurmulio. Nors jame nėra mėsos, bet jis gana sotus organizmui.

Imame 1,5 litro vandens ir 2-3 bulves. Jas reikia supjaustyti kubeliais. Vandenį pasūdome.
Į keptuvę supilame smulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas. Viską pakepiname, kol suminkštės. Tada perkelkite į keptuvę.
Į dubenį įmuškite 3-4 kiaušinius. Atsargiai suplakite ir plona srovele supilkite į puodą. Nuolat maišykite.

Taip pat reikia įmesti 3-4 valgomuosius šaukštus vermišelių ir lauro lapą. Virkite, kol makaronai suminkštės, apie 5 minutes.
Patiekdami naudokite šviežias žoleles, kad atrodytų apetitiškai.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
