Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ką dėti verdant pupeles, kad jos būtų minkštos ir greitai išvirtų

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pupelės yra vertingas ankštinių augalų atstovas, turtingas vitaminų C ir B grupės vitaminų. Be to, jose yra daug mikroelementų. Todėl svarbu šį produktą įtraukti į savo mitybos racioną. Daugelis norėtų tai padaryti, tačiau negali. Juos erzina ilgas pupelių virimas. Jas reikia mirkyti per naktį, o tada dar troškinti ant viryklės pusantros ar dvi valandas. Ne kiekviena namų šeimininkė turi tam laiko.

Tačiau šį procesą nesunku pagreitinti. Pakanka vandenį sumaišyti su soda ir gautu skysčiu užpilti sėklas per naktį. Iš esmės naktį laikyti šaldytuve nereikės, jei naudosite verdantį vandenį. Paėmę ¼ šaukštelio sodos, užpylę ją karštu vandeniu, galite palaukti vos dvi valandas ir užvirinti. Verdantį vandenį ir pupeles reikia imti santykiu 1:4.

Pasibaigus laikui, vandenį reikia nusunkti, pupeles kruopščiai nuplauti ir galima virti. Paruoštas produktas taps greitesnis. Visa esmė ta, kad soda suminkština tankų pupelių apvalkalą. Tai jokiu būdu neturės įtakos patiekalo skoniui.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *