Sekite mus Facebook'e!
Jūsų šeima dar niekada neragavo tokio saldumo. Išvirkime smaragdų uogienės.
Tikriausiai beveik kiekvienas namuose turi krūvą stiklainių su įvairiomis uogienėmis. Dažniausiai žiemai konservuojame aviečių, braškių, vyšnių ir abrikosų uogienes. Tačiau vis dar yra daugybė skirtingų uogienių rūšių. O šiandien parodysime, kaip pasigaminti ne tik labai skanią, bet ir labai gražią smaragdinę uogienę. Ji gaminama iš kivių. Užsirašykite šio stebuklo receptą!

Jums reikės:
- kiviai – 5 vnt.;
- bananas – 1 vnt.;
- želatina – 1 šaukštelis;
- cukrus – 220 g;
- pusės citrinos sulčių.
Pasiruošęs
1. Smulkiai supjaustykite kivi. Į tą patį dubenį supjaustykite bananą.
2. Lengvai sutrinkite susmulkintus vaisius.
3. Įpilkite cukraus ir želatinos, gerai išmaišykite.
4. Uždėkite ant ugnies ir virkite 5–7 minutes.
5. Supilkite į stiklainius.
Patikėkite, jūsų artimieji bus labai nustebinti tokiu grožiu ir skoniu. Ypač žiemą.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
