Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jokio kepimo ir jokios želatinos! Švelnus „Bounty” pyragas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tai labai skanus ir subtilus desertas, kurį paprasta ir greitai paruošti.

Jam paruošti reikės šių ingredientų:

šokoladinių sausainių, 300-350 g;

– sviesto, 60 g.

Kremui paimkite:

kreminio sūrio, 300 g;

– kiaušinių, 2 vnt

; – cukraus, 150 g; –

sviesto, 180 g; –

kukurūzų krakmolo, 2 šaukštai

; – kokosų drožlių, 150 g; –

pieno, 500 ml.

Įdarui reikės:

juodojo šokolado, 100 g;

– pieno, 50 ml;

– augalinio aliejaus, 1 valgomasis šaukštas.

Paruošimo procesas

Kremui sumaišykite kiaušinius, krakmolą ir cukrų, išmaišykite ir supilkite pieną, išmaišykite.

Ant silpnos ugnies užvirinkite mišinį

.

Nukelkite nuo viryklės ir maišykite apie 1 minutę

. Į kremą dalimis supilkite traškučius, išmaišykite ir palikite atvėsti.

Sausainius

sutrupinkite

kočėlu arba trintuvu

. Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su traškučiais.

Ant lėkštės suformuokite žiedą

. Paskleiskite traškučius, sutrinkite juos mentele, kad susiformuotų šonai.

Sausainius

20 minučių dėkite į šaldiklį

.

Išsukite suminkštėjusį sviestą ir sumaišykite su kremu, išplakite masę.

Į kremą sudėkite sūrį ir plakite, kol sutirštės.

Rekomenduojame:  Kaip skalbti megztinį?

Supilkite kremą į ruošinį ir grąžinkite į šaldiklį 20 minučių.

Sumaišykite įdarui skirtus ingredientus, dėkite ant viryklės ir kaitinkite, kol šokoladas ištirps.

Supilkite

įdarą ant torto ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms

.

Patarimas: sūrį galite pakeisti bet kokiu kitu minkštu sūriu arba varške, taip pat šokoladinius sausainius galite pakeisti įprastais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *