Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jį dievina visas pasaulis. Vengriška guliašo sriuba: padeda atsigauti po švenčių

Guliašo sriuba yra sotus ir aromatingas patiekalas, turintis turtingą istoriją ir užimantis ypatingą vietą įvairių tautų, ypač vengrų ir Vidurio Europos, virtuvėse. Pagrindinis guliašo sriubos bruožas – tirštas ir sodrus skonis, todėl ji puikiai tinka pietų stalui, ypač šaltuoju metų laiku.

Guliašo sriubos gaminimas – tai paprastumas ir universalumas

.

Paprastai ji ruošiama iš mėsos sultinio, į kurį dedama įvairių ingredientų.

Guliašo sriuba yra puikus liaudies virtuvės pavyzdys, nes jos receptas gali skirtis priklausomai nuo regiono ir virėjo pageidavimų.

Vieni į ją deda įvairių šakniavaisių, kiti mieliau ją praturtina žolelėmis ir prieskoninėmis žolelėmis. Dėl to kiekvienoje šeimoje ji yra ypatinga ir unikali.

Ingredientai: – Kiaušiniai, kurie iškepti į sultinį, iškepti į sultinį, iškeptą į sultinį:

  • Svogūnas – 1 vnt;
  • augalinis aliejus – 2 valg;
  • Morkos – 1 vnt;
  • veršiena – 400 g;
  • Paprika – 1 valgomasis šaukštas;
  • Bulvės – 800 g;
  • Druska – 1 šaukštelis;
  • Juodųjų pipirų žirneliai – 2 vnt;
  • pipiriniai žirneliai – 2 vnt;
  • mairūnas – 1 šaukštelis;
  • česnakas – 1/2 šaukštelio;
  • lauro lapai – 1 vnt;
  • Pomidorai – 1 vnt;
  • Džiovinti krapai – 1 šaukštelis.

Guliašo sriubos paruošimas:

Supjaustykite svogūnus ir morkas mažais kubeliais. Į puodą supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite iš pradžių svogūnus, tada morkas, kol suminkštės.

Mėsą supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į puodą prie svogūnų ir morkų

.

Apkepkite mėsą ir daržoves, suberkite papriką ir kepkite dar 1 min.

Tada į puodą supilkite verdantį vandenį ir 35 min. troškinkite mėsą ir daržoves uždengę dangčiu. Nuluptas bulves supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į sriubą

. Pasūdykite, įberkite juodųjų pipirų ir kvapiųjų pipirų, mairūno ir česnako. Supilkite į puodą verdantį vandenį, kol visos bulvės bus apsemtos. Virkite sriubą, kol bulvės išvirs

. Pomidorus perpjaukite pusiau ir sutarkuokite stambia tarka, palikdami nepažeistą odelę. Sudėkite tarkuotus pomidorus į sriubą kartu su krapais, išmaišykite ir virkite po dangčiu 5 minutes.

Его обожают во всём мире. Венгерский суп-гуляш: поможет восстановиться после праздников

Gausite sotų patiekalą vietoj įprastų barščių ir rassolnik. Tai bus geras būdas paįvairinti pirmuosius pietų patiekalus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *