Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ji bus kaip nauja: greitas būdas pagaląsti tarkavimo lentelę. Patogu namų šeimininkei

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vienas iš virtuvės pagalbininkų, galinčių pjaustyti daržoves ar vaisius, yra tarkos. Laikui bėgant ji pradeda neatlikti savo funkcijos, todėl ją reikia galąsti. Jums nereikia nešti įrankio pas specialistą, galite jį pagaląsti patys

.
  1. Tarką galąskite naudodami švitrinę medžiagą. Pirmiausia naudokite stambų grūdėtumą, paskui – smulkų. Manipuliuoti reikia iš abiejų pusių.
  2. Tarką galąskite aštriu peiliu su siaura geležte. Jį reikėtų atlikti ant tarkavimo ašmenų, zigzago – panašiais judesiais. Manipuliacija turėtų būti atliekama iš abiejų pusių.
  3. Apverskite stiklinę aukštyn kojomis ir trinkite tarkavimo ašmenimis į dugną. Galėsite gerai pagaląsti smulkiagrūdę tarką.
  4. Keletą kartų sulenkite kepimo foliją ir patrinkite tarkavimo ašmenimis.
  5. Perpjaukite saldžiąją bulvę per pusę ir patrinkite tarkavimo įrankio vidų.
  6. Naudokite specialų galąstuvą, kurį reikėtų įsigyti specializuotoje parduotuvėje.

Po manipuliacijos tarkavimo trintuvę reikia nuplauti, nusausinti ir padėti sausoje vietoje.

Tarką periodiškai

galąskite

, kad ji netrukdytų

.

Geriausia naudoti geros medžiagos tarkavimo įrankius, jie yra gerai pagaląsti.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *