Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jau seniai ieškojau kiaulienos taukų sūryme recepto, o kepti kiaulienos taukai gaunasi dar geresni!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jau seniai ieškojau kiaulienos taukų sūryme recepto, o kepti kiaulienos taukai dar geresni! Neprilygstamas produktas, verta turėti šį keptų kiaulienos taukų receptą savo užrašų knygelėje.

Pirmiausia paruoškite marinatą kiaulienos taukams sūryme:
maždaug 1 kg kiaulienos taukų su sluoksniu paimkite
1 arbatinį šaukštelį maltų juodųjų pipirų,
1,5 arbatinio šaukštelio druskos,
5 skilteles česnako.

Gerai sumaišykite visus ingredientus, įpildami šiek tiek vandens, kad gautumėte vienalytę masę.
Kiaulienos taukus supjaustykite maždaug 10×10 cm dydžio gabalėliais.

Kiekvieną gabalėlį aptepkite marinatu.
Marinuotą kiaulienos taukus sūryme sudėkite į foliją ir į šaldytuvą vienai dienai, tada įdėkite į foliją ant kepimo skardos.

Tada kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
Į keptuvę vandens pilti nereikia. Kiauliena išskirs šiek tiek sulčių, bet neatidarykite folijos, kad sultys neišgaruotų.

Lazdą galima valgyti tiek karštą, tiek šaltą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.