Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Išbandžiau kaip svečias, kotletų nebekepu. Skanus iš pusės kilogramo maltos mėsos. Puikus receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pabandykite į savo racioną įtraukti naują patiekalą. Šeimai tai patiks. Jis tinka prie bet kokio garnyro. Ruošiant nieko sudėtingo, o skanus pasirodys bet kuriuo atveju.

Maltos mėsos pagrindui reikės:

  • Reikės: 500 g maltos mėsos;
  • svogūno;
  • kiaušinio;
  • 2 riekelių duonos;
  • 100 ml pieno;
  • druska, prieskoniai.

Duonos minkštimą užpilkite pienu.

Svogūną smulkiai supjaustykite arba pertrinkite per mėsmalę. Sudėkite į maltą mėsą. Įmuškite kiaušinį. Išspauskite batono minkštimą ir įmaišykite jį į likusius ingredientus. Mišinį išminkykite iki vientisos masės.

Kepimo skardą išklokite popieriumi. Iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus. Dėkite ant pergamento ir kiekviename padarykite skylutę.

Dabar atėjo laikas įdarui. Jam reikės:

  • 100 g sūrio;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 kiaušinio;
  • 100 g grietinės arba majonezo;
  • žolelių.

Sutarkuokite sūrį, įmuškite kiaušinį. Įdėkite susmulkintų žolelių ir česnako. Išmaišykite.

Į kiekvieną maltinuko duobutę įdėkite įdaro. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepkite patiekalą 40 minučių. Gausite sultingą, minkštą patiekalą. Jis atrodo apetitiškai, todėl galite jį dėti ant šventinio stalo.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *