Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Į vištienos kepenėles pridėjau žalių bulvių: dabar tai darau nuolat. Tai sultingiausias kepenėlių užkandis, kokį esu valgęs

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šio patiekalo receptas vadinasi kepenų kotletai „rupūžių stiliumi”. Po keistu pavadinimu slepiasi labai skanus patiekalas, kuris taps jūsų mėgstamiausiu.

Sudedamąsias dalis galima keisti priklausomai nuo sezono. Pavyzdžiui, jei naudosite cukinijas, gausite švelnesnį ir sultingesnį patiekalą. Jį galima naudoti su garnyru arba kaip atskirą patiekalą. Taigi, jums reikia:

  • 250 g kepenėlių;
  • 1 svogūno;
  • morkų;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 bulvės;
  • 2 šaukštai majonezo arba grietinės;
  • 2-3 šaukštai miltų;
  • kiaušinis;
  • juodųjų pipirų, druskos.

Paruošimo procesas:

Kepenėles nuplaukite po šaltu vandeniu. Nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Supjaustykite mažais kubeliais.

Supjaustykite svogūnus. Jei turite žaliųjų svogūnų, geriau juos naudoti vietoj svogūnų.

Stambia tarka sutarkuokite bulves ir morkas. Galite pridėti cukinijos.

Visus komponentus sumaišykite giliame dubenyje. Pridėkite majonezo arba grietinės, kiaušinį, druskos ir pipirų. Česnaką išspauskite per presą ir sudėkite į likusius produktus.

Išmaišykite. Supilkite miltus, išmaišykite. Palikite šaldytuve pusvalandžiui.

Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus. Šaukštu išskobkite kotletą ir dėkite į keptuvę.

Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Rekomenduojame:  Skanus pyragas, kuriam tereikia 4 ingredientų. Lengviausias receptas

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *