Sekite mus Facebook'e!
Mano teta iš Bulgarijos išmokė mane tai gaminti!

Sudedamosios dalys :
-1 puodelis grietinės,
-1 puodelis cukraus,
-2 kiaušiniai,
-1 puodelis miltų,
-1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių,
-1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus,
-Žiupsnelis druskos.
Paruošimas :
Kiaušinius plakite su cukrumi, kol gausite purią baltą masę.
Tada įpilkite grietinės ir palaipsniui pradėkite į mišinį berti persijotus miltus su druska ir kepimo milteliais.
Įbėrus miltų, maišykite viena kryptimi, judesiais į viršų, kad masė liktų puri . Supilkite paruoštą tešlą į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kepkite grietinės pyragą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, kol iškeps.
Skanaus!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
