Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Grietinės pyragas „Pelenė“ – pyragas, skanesnis už bet kurį kitą desertą

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mano teta iš Bulgarijos išmokė mane tai gaminti!

Sudedamosios dalys :

-1 puodelis grietinės,
-1 puodelis cukraus,
-2 kiaušiniai,
-1 puodelis miltų,
-1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių,
-1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus,
-Žiupsnelis druskos.

Paruošimas :

Kiaušinius plakite su cukrumi, kol gausite purią baltą masę.

Tada įpilkite grietinės ir palaipsniui pradėkite į mišinį berti persijotus miltus su druska ir kepimo milteliais.

Įbėrus miltų, maišykite viena kryptimi, judesiais į viršų, kad masė liktų puri . Supilkite paruoštą tešlą į riebalais pateptą kepimo skardą.

Kepkite grietinės pyragą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, kol iškeps.

Skanaus!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Rekomenduojame:  Amerikietiškos Coleslaw salotos. Viskas priklauso nuo padažo: jis tinka ir prie mėsos, ir prie žuvies.