Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Grietinė, ryžiai ir 15 minučių laiko. Vyras veža į darbą, vaikai į mokyklą: pats skaniausias ir sotus užkandis.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mėsos pyragaičiai bus aktualūs dar ilgai. Šios rūšies kepinių populiarumo priežastis – jų skonis. Be to, kepiniai su mėsa atlieka organizmo pasotinimo užduotį.

Nepamirškite, kad mėsos pyragai gali būti dopamino šaltinis

.

Šis hormonas gaminasi, kai žmogus yra laimingas. Skanus maistas, t. y. mėsos pyragaičiai, daugeliui žmonių yra teigiamas dalykas.

Kaip galite pasigaminti originalių mėsos pyragaičių?

Mėsos pyragų ingredientai:

  • Grietinė – 2 valg;
  • Sviestas – 100 g;
  • Druska – 1 šaukštelis;
  • Karštas vanduo – 250 ml;
  • Miltai – 400 g;
  • kepimo milteliai – 1,5 šaukštelio.
  • Įdaras – 350 g;
  • svogūnas – 2 vnt;
  • ryžiai – 100 g.

Mėsos paplotėlių paruošimas:

Ištirpinkite 50 g sviesto, sudėkite jį į dubenį su grietine. Į grietinę įberkite druskos, supilkite karštą vandenį ir gerai išmaišykite komponentus

. Į dubenį su mišiniu suberkite miltus ir kepimo miltelius, pirmiausia mentele išminkykite tešlą

.

Tada elastingą ir nelipnią tešlą išminkykite rankomis

. Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite 20 minučių. Per tą laiką svogūną supjaustykite mažais kubeliais, keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir gabalėlį sviesto. Sudėkite svogūną į keptuvę, lengvai apkepkite

Rekomenduojame:  Skanus naminis desertas be cukraus ir kepimo. Receptas per 5 minutes

. Prie svogūno

sudėkite maltą

mėsą, ingredientus sumaišykite.

Сметана, рис и 15 минут времени. Муж берёт на работу, дети в школу: самый вкусный и сытный перекус

Sumaišykite maltą mėsą su mėgstamais prieskoniais ir druska. Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol bus paruošta. Tuo pat metu galite išvirti nuplautus ryžius

. Ryžius sumaišykite su malta mėsa ir svogūnais.

Сметана, рис и 15 минут времени. Муж берёт на работу, дети в школу: самый вкусный и сытный перекус

Padalykite tešlą į 12 dalių, suformuokite nedidelius ritinėlius. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į ploną 1 mm storio sluoksnį

. Ant sluoksnio krašto dėkite po šaukštą įdaro, suvyniokite į tešlą kaip vyniotinį.

Сметана, рис и 15 минут времени. Муж берёт на работу, дети в школу: самый вкусный и сытный перекус

Atvirus kraštus būtinai užspauskite.

Сметана, рис и 15 минут времени. Муж берёт на работу, дети в школу: самый вкусный и сытный перекус

Keptuvėje augaliniame aliejuje kepkite paplotėlius iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Сметана, рис и 15 минут времени. Муж берёт на работу, дети в школу: самый вкусный и сытный перекус

Tokius paplotėlius rekomenduojama kepti partijomis po kelis vienetus.

Сметана, рис и 15 минут времени. Муж берёт на работу, дети в школу: самый вкусный и сытный перекус

Gausite traškius vamzdelių formos mėsos paplotėlius.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *