Sekite mus Facebook'e!
Kai beveik nieko neturite po ranka ir trūksta laiko, šis nuostabus greitų pusryčių receptas jums padės.

Sudedamosios dalys:
- Lavašas 1 vnt.
- Sūris 150 gramų
- Vištienos kiaušiniai 2 vnt. po 120 gramų
Paruošimas
Lavašą supjaustykite skersai juostelėmis. Sūrį supjaustykite griežinėliais, ne platesniais nei lavašo juostelės, kad jį apvyniotumėte maždaug du kartus.

Kiaušinius išplakite šakute, įberkite šiek tiek druskos (galite įberti žiupsnelį mėgstamų prieskonių). Kiekvieną sūrio riekelę apvyniokite lavašo juostele.
Pamirkykite kiaušinyje ir kepkite keptuvėje su aliejumi po 3–5 minutes iš abiejų pusių. Jie labai greitai iškepa.

Gatavus produktus sudėkite į lėkštę ir nedelsdami patiekite – puikūs pusryčiai arba užkandis su puodeliu kavos ar arbatos. Sūris viduje tirpsta, o išorėje – apetitiškas, aukso rudos spalvos omletas – labai skanu. Tik nenaudokite rūgščių, saldžių sūrių, tokių kaip „Maasdam“ – geriau jų nekaitinti. Imkite ką nors neutralaus, pavyzdžiui, „Gouda“ ar „Mozzarella“.
Skanaus!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
