Sekite mus Facebook'e!
Patiekalui paruošti reikės paprasčiausių produktų rinkinio.

Paimkite:
- Reikės: 0,5 valgomojo šaukšto manų kruopų;
- 2 valg. š. miltų;
- 1 šaukštelis druskos;
- 1 arb. š. raugo;
- 2 valg. š. verdančio vandens;
- 100 ml ištirpinto sviesto.
Jei norite sotesnių tortilijų, įdarui paruoškite varškės, sūrio. Tačiau ir be jų gaunasi labai skanu. Iš šio produktų kiekio išeina 4 plokštainiai. Jie kepami ant vidutinės ugnies ir ant sausos keptuvės.

Visus ingredientus (išskyrus sviestą) sumaišykite dubenyje. Tešlą pilkite po samtelį į keptuvę. Kepkite, kol paruduos iš abiejų pusių. Tortilijas aptepkite sviestu, kad būtų skanesnės.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
