Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Greiti ir sultingi vištienos suktinukai su grybais tobulas kvapas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tikrai rekomenduojame pabandyti pasigaminti vištienos suktinukus su grybais, tai skanūs stebuklingi suktinukai. Vištienos filė suktinukai paruošiami labai greitai. Suktinukai išeina labai apetiški su lydytu sūriu viduryje. Šis patiekalas jums tikrai patiks. Suktinukus lengva paruošti ir tinka užkandžiams. Grybų vyniotinis papuoš ir šventinį stalą, ir kasdienį. Suktinukus vaikams patogu neštis į mokyklą pietums. Tai nuostabi šalta vakarienė su daržovėmis.

Ingredientai
– 400 gramų vištienos filė
– 350 gramų pievagrybių
– 130 gramų tarkuoto sūrio
– 1 svogūnas

Prieskoniai:
– 4 gramai druskos
– 2 gramai maltų baltųjų pipirų

Kepimui:
– 35 mililitrų kukurūzų aliejaus

Paruošimo

1 žingsnis – Grybus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite viename šaukšte aliejaus. Tada sugriebiame kiaurasamčiu ir padedame atvėsti.
2 žingsnis – Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje, kuriame kepė grybai.
3 žingsnis – mėsą supjaustykite porcijomis ir išplakite. Pabarstykite filė lėkštę pipirais, suberkite grybus ir druską.
4 žingsnis – ant grybų uždėkite tarkuotą sūrį.
5 žingsnis – Tvirtai apvyniokite ritinį ir apvyniokite siūlu.
6 veiksmas – likusiame augaliniame aliejuje ant stiprios ugnies apkepkite vištienos suktinukus su grybais. Kaitrą sumažinkite iki mažos, keptuvę uždenkite dangčiu ir troškinkite suktinukus 10-15 minučių.

Rekomenduojame:  Ką galima virti iš skirtingų vištienos dalių

Vištienos suktinukus su grybais iš pradžių dėkite ant popierinės servetėlės, kad nuvarvėtų riebalų perteklius. Ant indo dugno išdėliokite salotų lapus ir išdėliokite suktinukus. Suktinėlių viršus gali būti papuoštas vaisiais ar daržovėmis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.