Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Greitas desertas iš varškės puodelyje. Obuolių sūrio pyragas: išskirtinis skanėstas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Obuolių sūrio pyragas – išskirtinis desertas, kuriame grietinės įdaro minkštumas dera su prieskoniais pagardintų obuolių sodrumu. Klasikinis amerikietiško sūrio pyrago pagrindas derinamas su naminiu jaukumu, kurį suteikia obuolių įdaras, primenantis štrudelį ar šarlotę, tačiau rafinuotesnės formos.

Karamelizuoti obuoliai dedami ant subtilaus sluoksnio: plonai supjaustytų riekelių, apkeptų su cinamonu, muskato riešutu ir dažnai su sviestu bei ruduoju cukrumi.

Kartais obuoliai kepami sūrio pyrago viduje, taip suteikiant jam tekstūros sudėtingumo ir skonio, kuris persmelkia kiekvieną sluoksnį. Kitais atvejais obuolių įdaras dedamas ant viršaus kaip spalvingas akcentas.

Papasakosime, kaip pasigaminti sūrio pyragą su obuoliais puodelyje

Ingredientai: 1:

  • Sudedamosios dalys: obuoliai – 60 g;
  • varškės – 50 g;
  • grietinė – 50 g;
  • varškė – 50 g;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • kukurūzų krakmolas – 1 valgomasis šaukštas;
  • cukraus;
  • cinamono – žiupsnelis.

Sūrio pyrago su obuoliais paruošimas:

Supjaustykite obuolį nedideliais griežinėliais ir sudėkite į blenderio indą, į jį sudėkite varškę, grietinę, kiaušinį, cukrų, cinamoną, krakmolą. Visus ingredientus susmulkinkite iki vientisos masės, sudėkite į dubenį, prieš tai išteptą sviestu

Rekomenduojame:  Paimkite 1 kiaušinį, stiklinę kefyro ir šiek tiek sūrio. Skanūs ir greiti pusryčiai keptuvėje be tešlos

. Sūrio pyragą kepkite mikrobangų krosnelėje 450 W galia 4 minutes ir 20 sekundžių. Palikite sūrio pyragą šaldytuve porai valandų.

Быстрый десерт из творога в кружке. Чизкейк с яблоком: изысканное лакомство
www.youtube.com

Kai sūrio pyragas sustings, išimkite jį iš puodelio ir patiekite. Patiekalą galite papuošti uogomis arba vaisiais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *