Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Greitas biskvitinis pyragas. Toks skanus, kad suvalgysite jį kartu su lėkšte.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Manoma, kad pirmasis biskvitas atsirado Italijoje, kur viduramžiais išpopuliarėjo saldūs kepiniai su cukrumi, medumi ir prieskoniais

. Tačiau biskvitinė tešla buvo žinoma ir kitose Europos šalyse. Pavyzdžiui, Anglijoje biskvitiniai pyragaičiai buvo jūreivių mitybos raciono dalis, nes ilgai negedo ir gerai malšino alkį.

Biskvitiniai pyragaičiai greitai išpopuliarėjo dėl savo subtilaus skonio ir oro konsistencijos

.

Laikui bėgant šių pyragų receptai tapo įvairesni. Į tešlą buvo dedama įvairių ingredientų, pavyzdžiui, vaisių, uogų, riešutų, taip pat prieskonių ir prieskoninių žolelių. Taip atsirado daug naujų skonių ir derinių

. iškepkime paprastą biskvitinį pyragą namuose.

Tešlos ingredientai:

  • Kiaušinis – 4 vnt;
  • cukraus – 220 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilinio cukraus – 1 valgomasis šaukštas;
  • pieno – 200 ml;
  • augalinis aliejus – 200 ml;
  • miltai – 400 g;
  • raugo – 15 g.

Įdaro ingredientai:

  • Varškė – 400 g;
  • cukrus – 100 g;
  • kiaušinis – 2 vnt;
  • krakmolo – 2 valg.

Biskvito paruošimas:

Kiaušinius įmuškite į dubenį, suplakite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Plaktuvu sumaišykite kiaušinių masę su pienu ir augaliniu aliejumi

Rekomenduojame:  Geriausias vištienos krūtinėlės receptas. Milijonus širdžių užkariavęs receptas: skanus, greitas ir paprastas.

. Į pieno ir kiaušinių masę palaipsniui supilkite miltus, suberkite kepimo miltelius ir išminkykite skystą tešlą. Tešlą supilkite į pergamentu išklotą kepimo formą.

Įdarui į varškę įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir krakmolą ir gerai išmaišykite. Šaukštu dėkite įdaro salas ant tešlos

. Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių.

Быстрый бисквитный пирог. Так вкусно, что съедите вместе с тарелкой

Быстрый бисквитный пирог. Так вкусно, что съедите вместе с тарелкой

Iškepusį pyragą galite apibarstyti cukraus pudra. Prieš siųsdami pyragą į orkaitę, į jį taip pat galite įberti uogų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *