Sekite mus Facebook'e!
Sumuštinis yra paprasčiausias pusryčių maistas, kokį tik galite sugalvoti. Ne visi sumuštinius vertina gerai, yra akivaizdžių tokio maisto priešininkų. Faktas tas, kad sumuštiniai iš tiesų yra ne visai sveikas maistas. Dideliais kiekiais sumuštiniai gali sukelti virškinamojo trakto ir virškinimo problemų. Be to, sumuštiniai sukelia celiulitą
. Kartu yra sveikų sumuštinių su avokadu, sūriu ant grūdų skrebučio. Tačiau tokį sumuštinį valgyti sunku. Todėl daugelis žmonių mieliau renkasi įprastą sumuštinį
. Paruoškime karštus sumuštinius pusryčiams.
Sudedamosios dalys: 1:
- Bagetė;
- kumpio – 200 g;
- konservuotų ananasų – 200 g;
- česnako – 2 skiltelės;
- majonezas – 3 šaukštai;
- mocarelos sūris – 150 g.
Paruošimas:
Supjaustykite kumpį ir ananasus mažais kubeliais, sumaišykite. Į majonezą įspauskite česnaką. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka
. Supjaustykite bagetę, kiekvieną gabalėlį aptepkite majonezu ir česnaku. Sudėkite riekeles ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Viršų apibarstykite ananasų ir kumpio mišiniu.

Apibarstykite sumuštinių viršų sūriu, siųskite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 10 minučių.

Sumuštinius galite papuošti bet kokiais žalumynais. Karšti sumuštiniai yra neįprasto skonio.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.


