Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Gražūs saldūs pyragaičiai su grietinėle ir uogiene. Išskirtinis desertas: skonio neįmanoma apibūdinti žodžiais.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Grietinėlės tortas su uogiene ir šokoladiniu biskvitu – tai išskirtinis desertas, kuriame harmoningai dera lengvumas, saldumas ir skonių turtingumas. Jis sukurtas tiems, kurie vertina puikią pusiausvyrą tarp lengvumo ir gilaus šokolado skonio. Šio pyrago pagrindas – švelnus šokoladinis biskvitas su kakavos milteliais, kurie suteikia pyragui aksominę tekstūrą ir sodrų skonį

. Šį biskvitą idealiai papildo vaisių uogienės sluoksnis – dažniausiai aviečių, braškių arba abrikosų uogienė, kuri suteikia lengvo rūgštumo ir gaivumo, kontrastuojančio su šokolado tirštumu.

Šis desertas tinka ir ant šventinio stalo, ir kaip malonus priedas prie arbatos ar kavos puodelio.

Sudedamosios dalys:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • druskos – žiupsnelis;
  • cukraus – 100 g;
  • vanilinio cukraus – 10 g;
  • pieno – 100 ml;
  • augalinis aliejus – 100 ml;
  • raugas – 10 g;
  • kakava – 50 g;
  • miltai – 70 g.

Kremo ingredientai:

  • Varškė – 100 g;
  • cukraus pudros – 50 g;
  • grietinėlė – 100 ml;
  • uogienė.

Kreminio pyrago paruošimas:

Rekomenduojame:  Pyragai be orkaitės. Keičiu įdarą ir gaminu kiekvieną dieną: greitai ir labai skanu.

Kiaušinius sumaišykite su druska, klasikiniu ir vaniliniu cukrumi, išplakite iki purios baltos masės. Į masę supilkite pieną ir augalinį aliejų ir toliau maišykite

. Į masę persijokite miltus, kepimo miltelius ir kakavą ir išminkykite vientisą, tirštą tešlą. Supilkite tešlą į pergamentu išklotą kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių.

Красивые сладкие пирожные с кремом и джемом. Изысканный десерт: вкус словами не передать

Kremui varškę išplakite su cukraus pudra ir grietinėle iki purios ir pastovios masės. Šaukštu supilkite kremą į konditerinį maišelį ir

iš biskvito išpjaukite nedidelius apskritimus naudodami apskritimo formos pjaustytuvą. Likusią biskvito dalį sutrupinkite į trupinius.

Красивые сладкие пирожные с кремом и джемом. Изысканный десерт: вкус словами не передать

Ant apskritimų šaukštu užtepkite kremo sluoksnį, viduryje palikdami nedidelę skylutę. Į šią duobutę įdėkite uogienės ir uždenkite ją kremu.

Красивые сладкие пирожные с кремом и джемом. Изысканный десерт: вкус словами не передать

Ant kremo sluoksnio pabarstykite sutrupintą biskvitą.

Красивые сладкие пирожные с кремом и джемом. Изысканный десерт: вкус словами не передать

Gausite gražius saldžius pyragaičius su kremu ir uogiene.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *