Sekite mus Facebook'e!
Gydo ir malšina troškulį!
Sėslus gyvenimo būdas rimtai veikia stuburo ir sąnarių būklę. Deja, dabar tai paveikia ne tik vyresnio amžiaus žmones, bet ir daugelį jaunų biuro darbuotojų.
Nenoriu pradėti gerti daugybės vaistų sulaukęs 30 metų, kad pagerinčiau sąnarių būklę. Ypač jei ši būklė dar nėra kritinė.

Siūlome jums skanią ir paprastą alternatyvą saujoms tablečių ir tepalų pakelių. Šis stebuklingas vaistas yra ryžių gira. Ją labai lengva paruošti, o ji gali duoti daug naudos. Be to, gira puikiai malšina troškulį vasaros karštyje.

Ryžių girą osteochondrozei gydyti rekomenduos bet kuri močiutė. Ir ji bus visiškai teisi, nes gira yra puikus priešuždegiminis vaistas.

Dar vienas ryžių giros privalumas yra tas, kad ji puikiai pašalina iš organizmo druskų ir oksalo rūgšties perteklių.

Sudedamosios dalys:
- 4 valg. šaukštai ryžių
- 3 šaukštai cukraus
- 1 valgomasis šaukštas razinų
Paruošimas:
1. Kruopščiai nuplaukite 4 valgomuosius šaukštus ryžių ir užpilkite litru vandens. Galite naudoti bet kokius ryžius, bet girai geriausiai tinka indiški jūros ryžiai.

2. Įberkite 3 šaukštus cukraus ir pusę šaukšto razinų. Dabar girą reikia užpilti apie 4 dienas.

3. Nusausinkite skystį ir laikykite jį šaldytuve. Nepamirškite perkošti.

4. Dabar nuosėdas galite naudoti kaip starterį, į kurį kiekvieną kartą reikia įdėti 2 šaukštus ryžių, 2 šaukštus cukraus ir pusę šaukšto razinų.
Naudodami šį daugkartinį raugą, jau antrą ir trečią kartą pajusite, kad gira įgauna daug sodresnį skonį.

Norint visiškai atsikratyti sąnarių skausmo, reikia atlikti 5 savaičių gydymo kursą su ryžių gira. Gerkite po pusę stiklinės giros tris kartus per dieną po valgio.


Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.


