Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Geriausia abrikosų uogienė: tiršta ir saldi. Skanus gaminimo receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Abrikosų uogienė – tai desertas, gaminamas iš abrikosų ir cukraus juos verdant.

Senovėje uogienė buvo vienas populiariausių desertų

. Ji buvo

kepama

su pyragais ir

patiekiama su

blynais. Su uogiene kepdavo pyragus, patiekdavo ją su blynais. Dabar šiam desertui skiriama mažiau dėmesio dėl daugybės alternatyvų.

Yra daugybė abrikosų uogienės receptų, tačiau pagrindiniai paruošimo žingsniai yra abrikosų išvalymas nuo kauliukų, vaisių virimas su cukrumi, kol sutirštėja, ir sterilizavimas stiklainiuose, skirtuose laikyti.

Uogienę galima patiekti prie arbatos arba naudoti kaip pyragų ir kitų desertų įdarą

.

Papasakosime, kaip pasigaminti naminės abrikosų uogienės

.

Ingredientai: 1:

  • abrikosai – 1,5 kg;
  • cukraus – 1 kg;
  • citrinos – 1/2 dalies.

Abrikosų uogienės paruošimas:

Išvalykite abrikosus nuo kauliukų, giliame puode išdėliokite sluoksniais. Kiekvieną abrikosų sluoksnį pakaitomis apibarstome cukrumi

. 1,5 valandos palaikome abrikosus su cukrumi uždengtus dangčiu. Tada abrikosus lengvai pamaišome, verdame ant didelės ugnies, kol užvirs

, virimo metu abrikosus su cukrumi nuolat maišydami. Palaipsniui į mišinį supilkite citrinos sultis, per sietelį perkoškite

Rekomenduojame:  Vieną kartą taip ruošiu mėsą ir mėnesį keičiu tik garnyrus. Mėsa tirpsta burnoje. Naminis troškinys

. Kai paviršiuje susidarys putos, virkite abrikosus dar 5 min.

Tada

palikite uogienę atvėsti 8 val.

Tada vėl virkite uogienę 5 min. ant didelės ugnies.

Лучшее абрикосовое варенье: густое и сладкое. Вкусный рецепт приготовления

Paruoštą uogienę supilstykite į sterilizuotus stiklainius. Iš anksto nuo uogienės paviršiaus pašalinkite putas.

Iš abrikosų gausite tirštą saldžią uogienę. Supilstę į stiklainius, apverskite juos aukštyn kojomis ir palikite atvėsti.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *