Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Geriau nei keptos bulvės. Paprastas maltos mėsos receptas: patiekalas tobulo skonio

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Užkepėlė su bulvėmis ir malta mėsa – sotus ir skanus patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei. Dėl lengvo paruošimo ir prieinamų ingredientų šis troškinys išpopuliarėjo tarp daugelio namų šeimininkių.

Puodas su bulvėmis ir malta mėsa yra vienas mėgstamiausių ir geidžiamiausių patiekalų daugelyje šalių. Jis tinka tiek kasdieniniam meniu, tiek šventiniam stalui. Be to, troškintuvą su bulvėmis ir malta mėsa galima paruošti iš turimų produktų, todėl jis yra prieinamas bet kuriai šeimai.

Mes jums pasakysime, kaip skaniai paruošti šį patiekalą.
Ingredientai:

bulvės – 4 vnt .;
druska – ½ šaukštelio;
bulvių prieskoniai;
sausas česnakas;
paprika;
augalinis aliejus;
malta mėsa – 600 g;
mėsos prieskoniai;
sausas imbieras;
maltų juodųjų pipirų;
kiaušiniai – 4 vnt.;
grietinė – 200 ml;
prieskoniai daržovėms;
pomidorai – 2 vnt .;
grietinėlės sūris – 300 g.
Bulvių ir maltos mėsos troškinimo paruošimas:

Nuluptas dideles bulves padalinkite išilgai į dvi dalis. Šaukštu išskobkite bulvių vidų, gaminkite valteles.

Rekomenduojame:  Tobulas receptas keptuvėje: paprastas ir skanus

Sudėkite bulves į kepimo indą, ertmę į viršų. Pabarstykite laivelius bulvių prieskoniais, sausais česnakais, paprika ir vandeniu su augaliniu aliejumi.

Specialiu šepetėliu lengvai paskirstykite prieskonius laivelių paviršiuje ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes. Į faršą suberkite mėsos prieskonius, sausą imbierą, maltus juoduosius pipirus, druską ir išmaišykite.

Kiekvieną valties ertmę užpildykite malta mėsa.

Apverskite valteles aukštyn kojomis ir vėl kepkite 20-25 minutes 200 laipsnių temperatūroje.

Kiaušinius sumaišykite su grietine, gerai išplakite. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais, o sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Į kiaušinių ir grietinės mišinį supilkite daržovių prieskonius, pomidorus, sūrį ir išmaišykite.

Supilkite mišinį ant iškeptų bulvių ir grąžinkite į orkaitę 20-25 min.

Rezultatas – neįprastas patiekalas iš įprastų produktų. Šis troškinys gali būti soti vakarienė arba pagrindinis patiekalas šventiniam stalui.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.