Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Gėda juos valgyti, juk tai ne bandelės, o auksas! Nuostabus varškės pyragas.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šios bandelės visada būna puošnios ir skanios, o jas pagaminti labai paprasta.

Tešlai reikės:

  • Reikės: 8 g sausų mielių (arba 25 g gyvų mielių);
  • 4 valgomųjų šaukštų cukraus;
  • 1 valg. š. šilto pieno;
  • 100 g. sviesto;
  • 2 kiaušiniai;
  • 4 valg. šaukštai miltų; (apie 620 g)
  • 1 g vanilino;
  • žiupsnelis druskos.

Įdarui:

  • Įdaras: 350 g varškės;
  • 3 šaukštai cukraus;
  • 1 pakelis vanilinio cukraus;
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės;
  • 1 kiaušinis.

Paruoškite mielinę tešlą

Šiltame piene ištirpinkite mieles ir cukrų, įmaišykite vaniliną, kiaušinius ir druską. Persijokite miltus ir siųskite į mišinį.

Užminkykite tešlą

, ji turi būti kieta

. Tada tiesiai į tešlą sudėkite sviestą ir minkykite ją apie 7 min.

45 min. palikite šiltoje vietoje.

Paruoškite įdarą

Sumaišykite grietinę su cukrumi, įberkite vanilinio cukraus ir sumaišykite su varške. Dabar įmuškite kiaušinį ir vėl išmaišykite.

Paruošimas kepimui

Padalykite tešlą į 10 vienodų dalių. Kiekvieną plokštainį iškočiokite 2-3 cm storio ir 10 cm skersmens

. Likusią tešlą taip pat iškočiokite ir supjaustykite 20 cm ilgio ir 3-4 cm pločio juostelėmis.

Rekomenduojame:  Geriausias naminių sausainių receptas, kokį tik esu valgęs per visą savo gyvenimą. Paprasta, gražu ir ekonomiška

Paimkite dvi juosteles ir susukite jas

į

žiogelį. Ją

reikia

uždėti aplink iškočiotą plokštainį

. Tai turėtų būti savotiškas krepšelis, jį patepti kiaušinio tryniu ir vidurį užpildyti įdaru.

Kepti 45 minutes 180 °C temperatūroje.

Kai tešla atvės, ją galima papuošti braškėmis ir mėtomis

.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *