Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Gaminu maistą tris kartus per savaitę. „Napoleono” pyragas be kepimo: greitai ir lengvai paruošiamas, visada tobulas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprastas pyragas, primenantis klasikinį „Napoleono” pyragą, paruošiamas greitai ir lengvai, visada puikiai pavyksta. Kaip pagrindo reikės sluoksniuotos tešlos.

Jam paruošti reikės šių ingredientų:

  • kukurūzų krakmolo ir miltų po 60 g;
  • cukraus, 200 g;
  • vanilino, žiupsnelio druskos;
  • kiaušinių, 4 vnt;
  • pieno, 1 l;
  • 100 g sviesto;
  • sluoksniuotos tešlos, 1 kg;
  • šaldytos arba šviežios vyšnios be kauliukų, 300 g;
  • cukraus pudros, 1 valgomasis šaukštas;
  • dviguba grietinėlė, 250 g.

Paruošimo procesas

Sumaišykite krakmolą ir persijotus miltus, cukrų ir druską, vaniliną pagal skonį

. Kiaušinius suplakite plaktuvu iki vientisos masės ir supilkite į sausą mišinį, gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Palaipsniui įmaišykite pieną ir masę, uždėkite ant viryklės ir ant silpnos ugnies virkite kremą, kol sutirštės.

Nuimkite nuo viryklės, sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Palikite atvėsti.

Sluoksniuotą tešlą iškočiokite, supjaustykite nedidelėmis juostelėmis ir sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos

.

Готовлю три раза в неделю. Торт Наполеон без выпечки: готовится быстро и просто, всегда получается идеально

Kepkite ruošinius 180 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių, žiūrėkite į savo orkaitę, kad viskas gerai paruduotų. Atvėsinkite.

Rekomenduojame:  Skanus šokoladinis pudingas be grietinėlės ir želatinos. Paprastas biudžeto receptas

Готовлю три раза в неделю. Торт Наполеон без выпечки: готовится быстро и просто, всегда получается идеально

Gerai atvėsusią grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki purumo

. Tortui formuoti naudokite stačiakampę formą ir dėliokite sluoksnius iš sluoksniuotos tešlos, grietinėlės, šviežių arba šaldytų vyšnių.

Готовлю три раза в неделю. Торт Наполеон без выпечки: готовится быстро и просто, всегда получается идеально Готовлю три раза в неделю. Торт Наполеон без выпечки: готовится быстро и просто, всегда получается идеально

Torto viršų padengti plakta grietinėle ir papuošti uogomis. Uždenkite tortą maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą nakčiai

. Nuimkite plėvelę, suformuokite ir papuoškite tortą pagal pageidavimą. Tortas labai švelnus, ryškaus vyšnių skonio, skonis subalansuotas, nelabai saldus, su lengva rūgštele.

Готовлю три раза в неделю. Торт Наполеон без выпечки: готовится быстро и просто, всегда получается идеально

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4.5 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *