Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Ežiukai” arbatai. Greiti varškės sausainiai: paprasti ir skanūs

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varškės sausainiai – skanus ir sveikas skanėstas, kurį mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Jie gaminami iš paprastų ir nebrangių ingredientų, tačiau yra subtilaus skonio ir trapios tekstūros. Varškės

tešla idealiai tinka sausainiams gaminti: ją lengva minkyti, ji nelimpa prie rankų ir jos nereikia ilgai minkyti. Iš šios tešlos pagaminti sausainiai yra minkšti viduje ir traškūs išorėje.

Naminiai sausainiai gali pakeisti pirktus parduotuvėje ir netgi būti daug skanesni ir sveikesni.

Papasakosime, kaip pasigaminti gardžių sausainių „Ežiukai” vaikams.

Ingredientai: 1:

  • Varškė – 220 g;
  • sviesto – 90 g;
  • miltai – 170 g;
  • rauginimo medžiaga – 1 šaukštelis;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilino – žiupsnelis.

Varškės sausainių paruošimas:

Sumaišykite varškę su minkštu sviestu, druska ir vanilinu, gerai išmaišykite. Į varškės masę įberkite dalį miltų ir kepimo miltelių ir toliau minkykite. Užminkykite

elastingą minkštą tešlą, tada ją išimkite į celofaną. Tešlą celofane rankomis ištepkite storu sluoksniu

. 40 minučių palikite tešlą šaldytuve, tada išimkite ir sutarkuokite stambia tarka. Iš tešlos suformuokite nedidelius gumulėlius – ežiukus

Rekomenduojame:  Namine girą per "5 minutes". Kaip greitai paruošti skanią girą

. Sausainius dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Jei norite, pabarstykite sausainius cukrumi ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.

"Ёжики" к чаю. Быстрое творожное печенье: просто и вкусно

Galiausiai turime skanius varškės sausainius. Tai puikus būdas nustebinti vaikus įdomia staigmena.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *