Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Drėgno ir sultingo pyrago, kuris tirpsta burnoje, receptas!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Visai neseniai radau šio pyrago receptą. Jau kelis kartus jį gaminau ir jis labai skanus. Jis užėmė garbingą vietą mano taupyklėje. Siūlau jums išsaugoti šį receptą.

Biskvito ingredientai:

  • cukrus 200-250 g;
  • kiaušiniai: 4- 5 vnt. (priklausomai nuo dydžio);
  • kakavos miltelių – 3 valgomieji šaukštai (su nedideliu šlakeliu);
  • miltai – 200-250 gr;
  • grietinėlės (neriebios) – 250 ml.

Kremui ruošti skirti ingredientai:

  • Pienas (2,5-3 proc.) – 280 ml;
  • kokoso drožlės – 230 g (jei per smulkios, padidinkite jų kiekį iki 50-60 g);
  • sviesto – 140 g.
  • cukraus granulių – 150-180 gr;

Pradėkime ruošti pyragą:

Į dubenį įmuškite atvėsusius kiaušinius ir pradėkite plakti mikseriu didžiausiu greičiu. Palaipsniui įmaišykite cukrų.

Atskirai persijokite miltus

ir

kakavą

.

Nedidelėmis porcijomis pradėkite maišyti į kiaušinių masę. Naudokite menteles.

Formos dugną išklokite pergamentiniu popieriumi, lengvai patepkite sviestu, paskirstykite tešlą ir išlyginkite viršų. Siųsti kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Biskvito gatavumas nustatomas dantų krapštuku.

Kremui paruošti paimkite nedidelį puodą, supilkite į jį pieną, suberkite cukrų ir sviestą. Pastatykite ant ugnies ir palaukite, kol sviestas visiškai ištirps. Sudėkite kokoso drožles ir gerai išmaišykite. Užvirinkite ir ant silpnos ugnies virkite 10 – 15 minučių.

Rekomenduojame:  Cukinijos su vištiena nuostabiame padaže. Sultingas ir skanus patiekalas bet kokiai progai: paprastas receptas

Atvėsusį biskvitą perpjaukite per pusę ir kiekvieną dalį pamirkykite grietinėlėje. Grietinėlę taip pat galite pakeisti cukraus sirupu

. Visą kremą supilkite ant vieno biskvito, išlyginkite jį ir uždenkite antruoju. Torto viršų apipilkite ištirpintu šokoladu arba šokoladiniu glajumi.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *