Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Didelis ir sultingas pyragas per 15 minučių. Paprastas receptas su karštu pienu

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pirmieji pyragai buvo žinomi senovės Romoje. Tai buvo iš tešlos padarytas paplotėlis, ant kurio buvo dedamas įdaras. Įdarui buvo naudojama mėsa, daržovės, vaisiai ir net saldumynai

. Viduramžiais pyragai išpopuliarėjo Europoje. Jie buvo gaminami iš įvairių rūšių tešlos. Įdarai taip pat buvo įvairūs: mėsa, žuvis, daržovės, vaisiai, uogos. Pyragai tapo ne tik kasdieniu maistu, bet ir šventiniu patiekalu. Tačiau dažniau pyragai buvo kepami per šventes

. Šiandien pyragai tebėra aktualūs daugelyje pasaulio šalių. Papasakosime, kaip išsikepti pyragą patiems tiesiog per 15 minučių.

Ingredientai: 1:

  • Miltai – 350 g;
  • pieno – 250 ml;
  • kiaušiniai – 4 vnt;
  • cukrus – 300 g;
  • raugas – 2 šaukšteliai;
  • vanilinio cukraus – 2 šaukšteliai;
  • druskos – 2/3 šaukštelio;
  • sviestas – 70 g.

Pyrago paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite druską ir cukrų, išplakite mikseriu iki purios masės. Įmaišyti miltus ir kepimo

miltelius. Keptuvėje sumaišyti sviestą ir pieną ir ištirpinti. Į kiaušinių

masę

persijokite pusę miltų ir kepimo miltelių, išminkykite vientisą tešlą

Rekomenduojame:  Aromatingas, burnoje tirpstantis varškės apkepas pagal šeimos receptą

. Į tešlą supilkite pusę pieno mišinio, toliau minkykite

.

Į tešlą persijokite likusius miltus ir supilkite likusį pieno mišinį, išminkykite

. Kepimo skardą išklokite pergamentu ir supilkite į ją tešlą.

Большой и сочный пирог за 15 минут. Простой рецепт на горячем молоке

Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35 minutes.

Kepimo metu neatidarykite orkaitės.

Iškepusį pyragą galima apibarstyti cukraus pudra.

Большой и сочный пирог за 15 минут. Простой рецепт на горячем молоке

Gausite saldų sodrų paprastą pyragą.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *