Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Desertas prie arbatos – mažai kas žino. Kai pradedi valgyti, negali sustoti.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tai pats tobuliausias desertas prie karštų gėrimų, kokį tik esu gaminusi! Nedaug kas girdėjo apie šį desertą, bet veltui sakoma, kad jis skanesnis!

Sudedamosios dalys:

  • Fermentuoto pieno sūris – 350 g
  • Kiaušinis – 1 vnt.
  • Cukrus – 2 šaukštai. l.
  • Grietinė – 1 valgomasis šaukštas.
  • Druska – žiupsnelis
  • Citrinų žievelė – neprivaloma
  • Obuolys – 1 vnt.
  • Miltai – 250 g
  • Kepimo milteliai – 1 arb. šaukštelis.
  • Cukrus – 2 valg. šaukštai + cinamonas – 1 arb. šaukštelis – trupiniams

Paruošimas:

Sūrį subėriau į didelį dubenį, įmušau kiaušinį, įberiau cukraus, grietinės, druskos, citrinos žievelės ir gerai išmaišiau. Obuolį supjausčiau mažais kubeliais ir subėriau į pagrindinę masę, išmaišiau.

Miltus dalimis beriame per sietelį ir išmaišome. Pabaigoje įberiame kepimo miltelius, suformuojame rutulį ir dedame ant stalo.

Susuku į dešrą ir supjaustu į keturias dalis. Kiekvieną dalį susuku į virvę ir supjaustu į vienodus batonėlius.

Kepu batonėlius karštoje keptuvėje su augaliniu aliejumi ant silpnos ugnies, iš kiekvienos pusės, kol gražiai apskrus.

Rekomenduojame:  Gaivių ledų receptai: naminiai desertai vasaros karščiui įveikti

Plokščiame dubenyje sumaišykite cukrų su cinamonu ir susukite gatavus batonėlius. Skanaus!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 1 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.