Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Delikatesinis pieno mergaitės tortas” – jau penkerius metus gaminu tik šį tortą. Receptas be mirkymo ir pyragų iškočiojimo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Milk Girl” pyragas – tai subtilus ir išskirtinis desertas, kuris užkariauja savo subtiliu skoniu ir lengva tekstūra. Šis populiarus pyragas savo pavadinimą gavo dėl pagrindinio ingrediento – kondensuoto pieno, kuris suteikia pyragams ypatingo minkštumo ir saldumo.

Receptas paprastas, tačiau rezultatas visada įspūdingas: ploni, elastingi pyragaičiai, kurių pagrindą sudaro kondensuotas

pienas

, iškepami vos per kelias minutes, o tada pamirkomi lengvame sviestiniame kreme.

Klasikiniame variante naudojama grietinėlė ir sūrio kremas, tačiau galimi variantai su šokoladu, vaisiais, riešutais ar karamele.

Papasakosime, kaip paruošti tortą „Pieno mergaitė”.

Biskvito ingredientai:

  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Vanilinio cukraus – 20 g;
  • Miltai – 400 g;
  • Kondensuotas pienas – 780 ml;
  • Kepimo milteliai – 2 šaukšteliai.

Kremo ingredientai:

  • grietinėlės 33% – 1 litras;
  • maskarponės / sūrio / kreminio sūrio – 750 g;
  • citrinos žievelės – 2 šaukšteliai;
  • cukraus pudros – 3 šaukštai;
  • Vanilinio cukraus – 10 g;
  • Šviežios/šaldytos uogos – 700 g;
  • Cukrus – 150 g;
  • Vanduo – 50 ml;
  • Krakmolas – 2 šaukštai;
  • Marshmallow – 100 g.
Rekomenduojame:  Taip gaminama brangiame prancūzų restorane. Sultingi vištienos suktinukai: šefas dalijasi receptu

Pyrago „Pieno mergaitė” paruošimas:

Į dubenį su kiaušiniais supilkite druską, vanilinį cukrų, supilkite kondensuotą pieną. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, supilti į kiaušinių mišinį ir išplakti mikseriu iki vientisos konsistencijos tešlos.

15 minučių palikti tešlą po rankšluosčiu. Per tą laiką ant pergamento pažymėkite 34-40 cm skersmens apskritimus pyragams ruošti

. Ant pergamento dėkite tešlą, ant apskritimo užtepkite ploną 1 mm sluoksnį. Kiekvieną pyragą kepkite atskirai 180 laipsnių temperatūroje 5-7 min.

Kepdami nedėkite pyragų vienas ant kito, jie gali sulipti.

Įdarui uogas susmulkinkite panardinamuoju trintuvu ir gautą masę pertrinkite per sietelį

.

Vandenį sumaišykite su krakmolu, uogų tyrę pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite

. Į verdančią tyrę supilkite cukrų ir supilkite krakmolo vandenį, išmaišykite. Mišinį virkite 1 minutę, tada supilkite į kitą dubenį ir palikite atvėsti šaltame vandenyje.

Išplakite grietinėlę mikseriu nedideliu greičiu, palaipsniui jį didindami, kol susidarys minkštos viršūnėlės

.

Į varškę suberkite citrinos žievelę ir cukraus pudrą, gerai išmaišykite. Supilkite

plaktą grietinėlę į sūrį, išmaišykite ir perkelkite kremą į konditerinį maišelį. Žirklėmis išklokite skardas ir ant jų paviršiaus paskirstykite kremą

Rekomenduojame:  Naminis pieno pyragas "Puschinka". Receptas keptuvėje

. Ant kremo sluoksnio paskirstykite uogų mišinį, prieš tai supiltą į konditerinį maišelį. Uogų sluoksnį uždenkite pluta ir pakartokite veiksmus, kad surinktumėte tortą.

Нежнейший торт “Молочная девочка” - 5 лет готовлю только его. Рецепт без пропитки и раскатки коржей

Palikite tortą po maistine plėvele šaldytuve bent 4-5 valandoms. Papuošimui sumaišykite likusį grietinėlės ir uogų mišinį, juo aptepkite torto šonus ir viršų.

Нежнейший торт “Молочная девочка” - 5 лет готовлю только его. Рецепт без пропитки и раскатки коржей

Torto viršų papuoškite zefyru ir palikite tortą pusvalandžiui šaldytuve. Gausite gražų skanų švelnų tortą „Pieno mergaitė”.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *