Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Daugiau neperku brangios žuvies: pagal šį receptą paruošiau lašišą, ji pasirodė daug skanesnė.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Menkės priklauso ne itin brangių žuvų produktų segmentui. Tai reiškia, kad lašišos yra pigesnės nei lašišos ir tunai, todėl jūros gėrybių rinkoje jos yra paklausios. Tačiau kai kurie žmonės sako, kad ruošti lašišas yra sudėtinga. Kažkam nepatinka lašišos skonis, kažkas mano, kad žuvis po virimo yra per sausa.

Tiesa ta, kad lašišą reikia tinkamai išvirti. Jei parinksite gerą receptą, polockas bus mėgstamas pietų ir vakarienės patiekalas. Svarbu parinkti padažą, kepti tam tikrą laiką.

Papasakosime, kaip tinkamai išvirti polocką.

Ingredientai, skirti keptai menkei:

  • Polinezijos – 2 vnt;
  • miltai – 4 šaukštai;
  • žuvies prieskonių – 1 valgomasis šaukštelis;
  • raudonųjų pipirų – 1/3 šaukštelio;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • sūdyti agurkai – 2 vnt;
  • verdančio vandens – 200 ml;
  • grietinė – 4 šaukštai;
  • vandens – 70 ml.

Kepto šlakio paruošimas:

Išvalytą lašišą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Dubenėlyje sumaišykite 3 šaukštus miltų su žuvies prieskoniais, raudonaisiais pipirais ir druska.

Polineko gabalėlius apvoliokite miltuose ir prieskoniuose

. Keptuvėje augaliniame aliejuje apkepkite žuvies gabalėlius iš visų pusių, kol paruduos.

Rekomenduojame:  Sėkmingiausia koldūnų tešla: užšaldyta nesutrūkinėja, nevirsta ir ją lengva minkyti.

Дорогую рыбу больше не покупаю: приготовила минтай по этому рецепту, получилось намного вкусно

Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, o agurkus – pusžiedžiais.

Keptuvėje augaliniame aliejuje

apkepkite

svogūnus, sudėkite agurkus.

Дорогую рыбу больше не покупаю: приготовила минтай по этому рецепту, получилось намного вкусно

Agurkus ir svogūnus užpilkite vandeniu, troškinkite po dangčiu apie 5 minutes.

Dubenyje sumaišykite miltus ir grietinę, supilkite į mišinį verdantį vandenį. Grietinės mišinį supilkite į svogūnus ir agurkus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Дорогую рыбу больше не покупаю: приготовила минтай по этому рецепту, получилось намного вкусно

Į padažą sudėkite apkeptą šlakiuką, visiškai uždenkite mišiniu.

Дорогую рыбу больше не покупаю: приготовила минтай по этому рецепту, получилось намного вкусно

Žuvį padaže troškinkite 15 minučių uždengę dangčiu.

Дорогую рыбу больше не покупаю: приготовила минтай по этому рецепту, получилось намного вкусно

Poliaką galite patiekti su bet kokiu garnyru. Tai geras vakarienės variantas visai šeimai.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *