Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Daug jų gaminu žiemai ir visiems rekomenduoju. Pomidorai savo sultyse: be acto, be sterilizacijos

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tokie pomidorai gali būti naudojami picoms, barščiams kepti, įvairiems patiekalams, kuriems reikia pomidorų sulčių ar pastos, gaminti.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

  • pomidorų;
  • druskos, 1 valgomasis šaukštas;
  • cukraus, 3 šaukštai;
  • česnako, žolelių, prieskonių pagal skonį ir norą.

Vieną dalį pomidorų imkite sultingus, minkštus, mėsingus – tai pomidorų sultims.

Antrą dalį pomidorų – tankios veislės, kokybiškus, nepažeistus.

Tankius pomidorus paskleiskite švariuose stiklainiuose, prieš tai pašalinę kotelį

.

Galima dėti sveikus arba pusiau perpjautus

. Minkšti pomidorai sutrinami trintuvu iki tyrės. 1 litro talpos stiklainiui pomidorų reikės maždaug litro pomidorų sulčių

. Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangteliais ir palikite 15 minučių.

На зиму делаю много и всем советую. Томаты в собственном соку: без уксуса, без стерилизации

Nusunkite vandenį ir vėl užpilkite verdančiu vandeniu 7 min.

Nusunkite vandenį

. Užvirinkite pomidorų sultis, supilkite druską ir cukrų, virkite apie 5 min. Šiame etape galite įdėti įvairių prieskonių, česnakų, žolelių, kad marinatas būtų kvapnus.

На зиму делаю много и всем советую. Томаты в собственном соку: без уксуса, без стерилизации

Supilkite mūsų pomidorų marinatą į stiklainius, užsukite dangtelius, apverskite stiklainius aukštyn kojomis ir uždenkite rankšluosčiu, kol jie atvės.

На зиму делаю много и всем советую. Томаты в собственном соку: без уксуса, без стерилизации

Konservus laikome rūsyje arba sandėliuke.

Rekomenduojame:  Visus nustebinsiantis maltos mėsos patiekalas. Paprastų ingredientų receptas: skani vakarienės idėja

На зиму делаю много и всем советую. Томаты в собственном соку: без уксуса, без стерилизации

Labai kvapnūs, natūralaus skonio pomidorai, tai tiesiog tikras skanėstas. Tiesiog pabandykite pagaminti kelis stiklainius, šis receptas jums tikrai patiks.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *