Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Chebureks yra geriausias tešlos receptas. Jie būna švelnūs ir minkšti: įdaras labai sultingas.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Čeburekai būna minkšti ir švelnūs, net kitą dieną juos galima pašildyti nekaitinant. Žinoma, jei jie taip ilgai išbūna.

Paruošimui reikės tokių ingredientų:

  • miltų, 500 g;
  • verdančio vandens, 300 ml;
  • druskos, 1 šaukštelis;
  • augalinio aliejaus, 2 šaukštai;
  • maltos mėsos, 400 g;
  • svogūnas, 200 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • augalinis aliejus, 2 šaukštai.

Gaminimo procesas

Faršą pagardinkite smulkintu svogūnu, druska ir pipirais, kitais prieskoniais pagal skonį ir žolelėmis.

Į verdantį vandenį suberkite druską, supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.

Supilkite persijotus miltus ir iš pradžių mentele, o kai tik sušils, rankomis užminkykite minkštą ir elastingą tešlą.

Padalykite tešlą į porcijinius gabalėlius ir kiekvieną gabalėlį iškočiokite į

plokštainį. Dėkite įdaro ir suformuokite čeburekus, gerai užspausdami kraštus.

Kepkite augaliniame aliejuje, kol iš abiejų pusių paruduos.

Чебуреки- лучший рецепт теста. Получаются нежными и мягкими: начинка очень сочная

Čeburekai bus tiesiog puikūs, prie jų nieko daugiau nereikia pridėti, jie tuoj pat iškeps.

Чебуреки- лучший рецепт теста. Получаются нежными и мягкими: начинка очень сочная


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *