Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Čeburekų blyneliai: vos per 10 minučių paruoškite auksinius, traškius pusryčius su lipniu įdaru

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sūriu įdaryti blynai-čeburekai – tai kulinarinis derinys, kuriame derinami klasikiniai rusiški blynai ir populiarūs kaukazietiški čeburekai. Jame dera blynų minkštumas ir sodrus keptos tešlos skonis.

Blynai (blyneliai) turi turtingą istoriją rusų kultūroje, kur jie tradiciškai buvo laikomi saulės simboliu ir svarbia slavų virtuvės dalimi. Čeburekai, savo ruožtu, kilo iš Krymo totorių virtuvės ir išpopuliarėjo dėl savo maistinės vertės ir traškumo. Blynų ir čeburekų derinimo koncepcija kilo iš kulinarinių eksperimentų. Šis patiekalas tapo populiariu namų virėjų pasirinkimu dėl lengvo paruošimo ir patrauklaus skonio.

Mes jums pasakysime, kaip pagaminti čeburekų blynus su sūriu.

Sudedamosios dalys:

  • kiaušiniai – 3 vnt.;
  • pienas – 400 ml;
  • miltai – 180 g;
  • druska – 1 arb. šaukštelis;
  • cukrus – žiupsnelis;
  • juodieji pipirai – žiupsnelis;
  • paprika – 1 šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 3 šaukštai;
  • žalieji svogūnai – krūva;
  • krapai – ryšulėlis;
  • sūris – 200 g.

Blynų-čeburekų kepimas:

Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Atskirai išplakite kiaušinius, supilkite pieną, druską, cukrų, juoduosius pipirus ir papriką ir išmaišykite.

Rekomenduojame:  Kodėl kepant mėsą ir žuvį ant grotelių žarijas reikia sūdyti?

Į mišinį įpilkite augalinio aliejaus, suberkite miltus ir minkykite tešlą. Susmulkinkite krapus ir laiškinius svogūnus ir sudėkite juos į tešlą.

Į keptuvę supilkite ploną tešlos sluoksnį ir lengvai kepkite blyną, kol sustings. Tada apverskite blyną ir pusę apskritimo užtepkite sūrio įdaru.

Uždenkite sūrį kita puse ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Iškepusius čeburekus patepkite sviestu ir patiekite.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.