Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Čeburekai, pagaminti iš vandeninės tešlos. Mano šeimos mėgstamiausias receptas: skanūs, su traškia plutele.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprasta, bazinė tešla, pagaminta iš vandens, leis jums pagaminti skanius, traškius čeburekus, kurie jums tikrai patiks, ir visada bus šis biudžetui draugiškas pasirinkimas.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

  • miltai, 1 kg;
  • vanduo, 650 ml;
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai;
  • druskos, 1 arb. šaukštelis;
  • malta mėsa, 700 g;
  • svogūnas, 300 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai ir žolelės.

Virimo procesas

Persijokite miltus ir sumaišykite su druska.

Į didžiąją dalį miltų supilkite vandenį ir įpilkite augalinio aliejaus.

Minkykite tešlą, įberdami daugiau miltų pagal poreikį. Tešla turi būti labai minkšta ir elastinga. Šią tešlą taip pat galite naudoti koldūnams – ji iškočiojama plonai, neplyšta, gerai suspaudžiama ir neperkepa.

Uždenkite ir palikite 15 minučių.

Geriau naudoti įvairią maltą mėsą, kad įdaras būtų skanus ir sultingas.

Sudėkite tarkuotą arba smulkiai supjaustytą svogūną, druską, pipirus, prieskonius pagal skonį ir krapus. Išmaišykite. Jei mišinys sutirštėja, įpilkite šiek tiek ledinio vandens arba sultinio ir išmaišykite.

Tešlą padaliname į porcijas ir suformuojame rutuliukus.

Rekomenduojame:  Troškintos mėsos paruošimo žiemai ir laikymo be šaldytuvo paslaptys

Kiekvieną susukame į paplotėlį, dedame įdarą ir suformuojame čeburekus.

Kepkite augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos.

Čeburekai tiesiog nuostabūs, įdaras labai sultingas ir minkštas, tešla minkšta, bet traškiais kraštais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.