Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Burnoje tirpstantys medaus sausainiai.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ar kada nors valgėte sausainį ir tiesiog negalėjote jo nustoti valgyti? Pasirodo, šiuos gardžius skanėstus pagaminti taip paprasta, kaip pyragą. Turime medaus sausainių receptą, pagal kurį norėsite suvalgyti tris, keturis ar net penkis iš karto.

Sudedamosios dalys:

  • 100 g sviesto;
  • 80 g cukraus;
  • 2 kiaušiniai;
  • 140 g medaus;
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių;
  • žiupsnelis druskos;
  • 430 g miltų.

Taip pat:

  • kiaušinio baltymas;
  • 90 g graikinių riešutų.

Paruošimas:

Paimkite gilią lėkštę arba įmuškite į ją 2 žalius kiaušinius. Suberkite cukrų ir žiupsnelį druskos. Plakite mišinį mikseriu 2 minutes.

Įdėkite sviesto, dar kartą išmaišykite ir į dubenį suberkite 140 gramų saldaus medaus. Įjunkite maišytuvą. Nepamirškite įberti šiek tiek kepimo miltelių.

Palaipsniui suberkite persijotus miltus, pradėkite minkyti tešlą rankomis. Viskas gaunasi taip paprasta, kaip pyrago. Uždenkite maišeliu ir padėkite į šaldytuvą 15 minučių.

Sudėkite riešutus į trintuvą ir sutrinkite juos į trupinius.

Išimame tešlą ir padaliname ją į maždaug 40 gramų sveriančius gabalėlius.

Suformuokite, patepkite kiaušinio baltymu ir apvoliokite riešutų trupiniuose. Sudėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir pašaukite į orkaitę 20 minučių.

Rekomenduojame:  Tik 2 ingredientai! Plombier ledai: receptas per 5 minutes namuose

Temperatūra 180 laipsnių.

Sausainiai paruošti! Sėskite prie stalo ir pasiruoškite ilgam valgymui, nes labai sunku sustoti ties dviem sausainiais. Kartą iškepę šį pyragą, šį receptą naudosite nuolat.

Linkime naujų kulinarinių atradimų!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.