Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Bulvių nebekepu. Puikus jaunų bulvių receptas: aromatingas garnyras bet kokiai progai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Su grietine troškintos bulvės – tai patiekalas, kuriame dera paprastumas, širdingumas ir subtilus skonis. Jis dažnai ruošiamas šeimose, kurios vertina namuose ruoštą maistą be nereikalingo sudėtingumo. Troškinant bulvės įgauna grietinės tekstūrą ir lengvą grietinės rūgštumą, todėl tampa minkštos, sultingos ir turtingo skonio. Kartais į receptą pridedama svogūnų, morkų, česnakų arba žolelių – dėl to patiekalas tampa dar aromatingesnis ir sveikesnis.

Bulvės su grietine gali būti savarankiškas vegetariškas patiekalas arba garnyras prie mėsos, vištienos ar žuvies.

Ingredientai: – Sviestas su grietinėle ir grietinėle:

  • Bulvės – 1 kg;
  • Druska – šaukštelis;
  • česnakas – 4 skiltelės;
  • lauro lapai – 1 vnt;
  • Juodieji pipirai – 6 žirneliai;
  • Svogūnas – 1 vnt;
  • Sviestas – 20 g;
  • grietinė – 200 g;
  • Miltai – 1 šaukštelis;
  • Krapai.

Troškintų bulvių su grietine paruošimas:

Bulves nulupkite, supjaustykite, sudėkite į puodą kartu su ½ šaukštelio druskos, pora česnako skiltelių, lauro lapu ir juodaisiais pipirais. Bulves virkite, kol suminkštės

. Svogūną supjaustykite kubeliais, likusias česnako skilteles ir krapus smulkiai supjaustykite. Pakepinkite svogūnus svieste, kol taps auksinės spalvos, suberkite miltus ir kepkite dar 1 min. Į

Rekomenduojame:  Taip gaminti mokiau visus savo draugus. Sluoksniuotos samosos arbatai: greitai, gražiai ir skaniai

svogūnus

įpilkite grietinės, įberkite

druskos

ir

išmaišykite.

Картофель больше не жарю. Идеальный рецепт молодой картошки: ароматный гарнир на любой случай

Į grietinės padažą sudėkite virtas bulves, suberkite smulkintus krapus, išmaišykite.

Картофель больше не жарю. Идеальный рецепт молодой картошки: ароматный гарнир на любой случай

Troškinkite bulves grietinėje 1-2 minutes, tada patiekite į stalą.

Картофель больше не жарю. Идеальный рецепт молодой картошки: ароматный гарнир на любой случай

Gaunasi paprastas, bet skanus švelnus garnyras prie bet kokios mėsos ar salotų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *